Yepp Yeppie Feet Tierap set

10,15

De Yepp Yeppie Feet Tierap set is een handige en veilige accessoire om kindervoeten op hun plek te houden tijdens het fietsen. De set biedt stabiliteit en comfort, is compatibel met Yepp-fietszitjes, gemakkelijk te installeren en verstelbaar voor groei. Regulier onderhoud en veiligheidsmaatregelen worden aanbevolen.

Artikelnummer: yepp-thule-tierep-feet Categorie:
Pagina Delen:

Yepp Yeppie Feet Tierap set

De Yepp Yeppie Feet Tierap set is een innovatieve en handige accessoire die is ontworpen om kindervoeten veilig en comfortabel op hun plaats te houden tijdens het fietsen. Deze set is speciaal ontworpen voor gebruik met fietszitjes, waaronder de Yepp-fietszitjeserie. Met de Yeppie Feet Tierap set kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kleintjes veilig en comfortabel kunnen genieten van fietstochten.

Belangrijkste kenmerken

 • Veiligheid: De Yeppie Feet Tierap set zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid door ervoor te zorgen dat de voeten van het kind stevig op de voetsteunen blijven, zelfs tijdens hobbelige ritten.
 • Comfort: Dankzij het ergonomische ontwerp biedt de Tierap set een comfortabele ondersteuning voor de voeten van het kind, waardoor vermoeidheid en ongemak worden verminderd.
 • Compatibiliteit: De set is compatibel met verschillende modellen van de Yepp-fietszitjeserie en kan eenvoudig worden bevestigd aan de voetsteunen van deze zitjes.
 • Eenvoudige installatie: Met de meegeleverde instructies en bevestigingsmaterialen is de Yeppie Feet Tierap set gemakkelijk te installeren op het fietszitje.
 • Verstelbaarheid: De Tierap set kan worden aangepast aan de grootte van de voeten van het kind, waardoor het meegroeit met het kind terwijl het opgroeit.
 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen is de Tierap set duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik en de elementen.

Installatie-instructies

Volg deze eenvoudige stappen om de Yeppie Feet Tierap set correct te installeren:

 1. Plaats het fietszitje op de gewenste positie op de fiets en zorg ervoor dat het stevig is bevestigd.
 2. Bevestig de Tierap set aan de voetsteunen van het fietszitje door de riemen stevig vast te maken rond de voetsteunen.
 3. Zorg ervoor dat de Tierap set goed is aangepast aan de grootte van de voeten van het kind.
 4. Trek de riemen stevig aan, maar niet te strak, om de voeten van het kind veilig en comfortabel op hun plaats te houden.
 5. Controleer of de Tierap set stevig is bevestigd voordat je aan de fietstocht begint.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de Yeppie Feet Tierap set optimaal blijft presteren, is het essentieel om regelmatig onderhoud uit te voeren. Hier zijn enkele onderhoudstips:

 • Reinig de Tierap set regelmatig met een vochtige doek en milde zeep om vuil en vlekken te verwijderen.
 • Controleer de bevestigingsmaterialen en riemen op slijtage en beschadigingen. Vervang indien nodig.
 • Laat de Tierap set na gebruik drogen voordat je hem opbergt om schimmelvorming te voorkomen.
 • Vermijd blootstelling aan extreme hitte en direct zonlicht, aangezien dit de levensduur van de Tierap set kan verkorten.

Veiligheidsvoorschriften

Hoewel de Yeppie Feet Tierap set is ontworpen met veiligheid als prioriteit, is het belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen in acht te nemen tijdens het gebruik:

 • Controleer regelmatig of de Tierap set stevig is bevestigd en dat er geen losse onderdelen zijn.
 • Laat kinderen nooit zonder toezicht achter in het fietszitje, zelfs niet wanneer de Tierap set is geïnstalleerd.
 • Zorg ervoor dat de voeten van het kind correct zijn geplaatst en veilig worden vastgehouden door de Tierap set voordat je aan een fietstocht begint.
 • Gebruik de Tierap set alleen voor het beoogde doel – het veilig houden van de voeten van het kind op de voetsteunen.
 • Volg de installatie-instructies nauwkeurig om ervoor te zorgen dat de Tierap set correct is bevestigd.

Conclusie

De Yepp Yeppie Feet Tierap set is een handige en veilige accessoire voor ouders die graag fietstochten maken met hun kleintjes. Met zijn gebruiksgemak, verstelbaarheid en duurzaamheid biedt deze Tierap set een comfortabele en veilige fietstocht voor kinderen. Door de voeten van het kind stevig op hun plaats te houden, kunnen ouders met een gerust hart samen genieten van fietsavonturen.

Extra informatie

Gewicht 0,15 kg
Barcodes

8715362007377

Frame type

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Yepp Yeppie Feet Tierap set