XLC Zadelpenklem PC-L01, Ø 31,6 mm, Quick Release

11,95

De XLC Zadelpenklem PC-L01 heeft een diameter van 31,6 mm en is uitgerust met Quick Release. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk je zadel kunt verstellen zonder gereedschap te gebruiken.

Artikelnummer: xlc-mm-quick-release-zadelbuisklem Categorie:

XLC Zadelpenklem PC-L01

De XLC PC-L01 Zadelpenklem  is een hoogwaardige klem voor je zadelpen met een diameter van 31,6 mm. Het heeft een handige Quick Release-functie, waarmee je snel en eenvoudig je zadel kunt verstellen of verwijderen zonder gereedschap te gebruiken. De klem is gemaakt van duurzaam aluminium materiaal en heeft een zwarte matte afwerking die er stijlvol uitziet op elke fiets.

Klemvast en licht van gewicht

De XLC PC-L01 Zadelpenklem  biedt een sterke en veilige grip op je zadelpen, waardoor deze niet zal verschuiven tijdens het fietsen. De klem is geschikt voor gebruik op racefietsen, mountainbikes en andere soorten fietsen met een zadelpendiameter van 31,6 mm. Met zijn lichte gewicht van slechts 28 gram voegt deze klem nauwelijks extra gewicht toe aan je fiets.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken zadelpenklem voor je fiets, dan is de XLC Zadelpenklem PC-L01 met Quick Release zeker de moeite waard om te overwegen!

Extra informatie

Barcodes

4032191669489

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: XLC Zadelpenklem PC-L01, Ø 31,6 mm, Quick Release