XLC Schoenplaat Look KEO met 0 Graden Speling – Stel

23,95

Xlc Schoenplaat Look KEO Met 0 graden Speling is een set schoenplaten die 0 graden speling hebben en speciaal zijn ontworpen voor Look KEO pedalen. De schoenplaten geven een betrouwbare grip. Ze zijn ook licht van gewicht en duurzaam, waardoor ze lange tijd meegaan.

Artikelnummer: xlc-schoenplaat-look-keo-z-speling-zw-stel Categorie:

XLC Schoenplaat Look KEO met 0 graden

De XLC Schoenplaat Look KEO met 0 graden speling is een uitstekende oplossing voor al je fiets schoenplaatjes behoeften. Het stel bevat twee schoenplaten die speciaal ontworpen zijn om niet alleen een perfecte pasvorm te bieden, maar ook een geweldige prestaties te leveren. Elke schoenplaat is gemaakt van duurzame materialen voor een lange levensduur. De Look KEO is voorzien van een 0 graden speling, wat betekent dat je een “vaste aansluiting” tussen schoenplaat en schoen zal ervaren zonder te veel wrijving of spanning.

Eenvoudig monteren

Het stel is eenvoudig te installeren met het meegeleverde montagemateriaal en past op de meeste fietsen met een Look of Look KEO pedaal. Zo kun je jouw fietsen in korte tijd upgraden naar de meest geavanceerde technologie. Met de XLC Schoenplaat Look KEO met 9 graden speling stel ben je verzekerd van een uitstekende pasvorm en prestaties en optimale duurzaamheid.

Extra informatie

Barcodes

4032191840932

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Ik heb een vraag over de…: XLC Schoenplaat Look KEO met 0 Graden Speling - Stel