XLC Saturn Fietshandschoenen – Beschermende en Comfortabele Handschoenen voor Fietsers

11,95

XLC Saturn Fietshandschoenen zijn handschoenen speciaal ontworpen voor fietsers. Deze handschoenen bieden comfort en bescherming tijdens het fietsen en hebben een goede grip op het stuur. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een verstelbare klittenbandsluiting voor een goede pasvorm.

Artikelnummer: xlc-saturn-fietshandschoenen Categorie:
Pagina Delen:

XLC Saturn Fietshandschoenen

De XLC Saturn Fietshandschoenen bieden een uitstekende grip en bescherming tijdens het fietsen. De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De palm van de handschoenen is voorzien van een antislip siliconenprint, waardoor je een stevige grip hebt op het stuur. Bovendien zijn de handschoenen gevoerd met zachte foam padding, wat extra comfort biedt tijdens lange ritten. De klittenbandsluitingen bij de polsen zorgen ervoor dat de handschoenen goed blijven zitten en voorkomen dat er vuil of stof inkomt. Al met al zijn deze fietshandschoenen een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar comfort, grip en bescherming tijdens het fietsen.

Extra informatie

Barcodes

4032191663364, 4032191663371, 4032191664446

Frame type

Maat

, ,

Kleur

Zwart

Hoofdkleur

Merk

Model

Een vraag stellen over dit product: XLC Saturn Fietshandschoenen - Beschermende en Comfortabele Handschoenen voor Fietsers