XLC PD-S20 eenzijdig klikpedaal – perfect voor fietsers die houden van snel en efficiënt trappen

38,95

Het XLC PD-S20 klikpedaal is een eenzijdig pedaal.

Artikelnummer: xlc-pedaal-aluminium Categorie:
Pagina Delen:

XLC PD-S20 eenzijdig klikpedaal

Het XLC PD-S20 eenzijdig klikpedaal is een enkelzijdig SPD-pedaal dat geschikt is voor gebruik op racefietsen, mountainbikes en hybride fietsen. Het pedaal heeft een lichtgewicht aluminium behuizing en een chromoly stalen as voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Shimano SPD klik-systeem aan 1 kant

Het pedaal heeft een brede, stabiele platformzijde die zorgt voor comfortabel fietsen zonder klikpedalen. De andere zijde heeft het SPD-kliksysteem waarmee je gemakkelijk in en uit kunt klikken met de bijbehorende fietsschoenen. Het verstelbare veersysteem maakt het mogelijk om de spanning aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur.

Dit pedaal biedt optimale krachtoverbrenging en efficiëntie tijdens het fietsen dankzij de brede contactvlakte van het platform. Daarnaast zorgen de afgeschuinde hoeken ervoor dat je geen last krijgt van obstakels op de weg.

Simpele montage

Het XLC PD-S20 klikpedaal is eenvoudig te monteren. Kortom, dit pedaal is ideaal voor sportieve fietsers die zoeken naar prestaties, kwaliteit en gemak.

Extra informatie

Barcodes

4055149145224

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zilver

Een vraag stellen over dit product: XLC PD-S20 eenzijdig klikpedaal - perfect voor fietsers die houden van snel en efficiënt trappen