XLC MTB zadel Viale SA-V05, Unisex – Perfect voor comfortabele en stabiele mountainbike-ritten.

39,95

Het XLC MTB zadel Viale SA-V05. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Artikelnummer: xlc-zadel-viale-mtb-road-uni-zw-sav05 Categorie:

XLC MTB zadel Viale SA-V05

Het XLC MTB zadel Viale SA-V05 is een uniseks zadel ontworpen voor mountainbikers. Het heeft een anatomisch ontwerp met een centrale uitsparing om de druk op gevoelige gebieden te verminderen en het comfort te verhogen tijdens lange ritten.

Het zadel is gemaakt van hoogwaardig kunstleer dat bestand is tegen slijtage en scheuren, en het is gevuld met schuim met hoge dichtheid voor extra demping. De rails zijn gemaakt van roestvrij staal voor een stevige bevestiging aan de fiets.

Ergonomie

De Viale SA-V05 heeft ook een ergonomische vorm die zorgt voor een goede ondersteuning van de heupen en dijen, waardoor de rijder gemakkelijk van positie kan veranderen tijdens technische afdalingen of beklimmingen. Het weegt slechts 320 gram, wat helpt om het totaalgewicht van de fiets laag te houden.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabel mountainbikezadel dat geschikt is voor lange ritten en technische parcours, dan is het XLC MTB zadel Viale SA-V05 een uitstekende optie.

Extra informatie

Barcodes

4055149390761

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: XLC MTB zadel Viale SA-V05, Unisex - Perfect voor comfortabele en stabiele mountainbike-ritten.