XLC MR136 Balhoofdlager: Laat je fiets soepel draaien

16,95

Verbeter je fietsprestaties met de XLC MR136 Balhoofdlager. Geschikt voor alle soorten fietsen, biedt dit hoogwaardige balhoofdlager soepel draaien, optimale krachtoverdracht en verbeterde controle. Eenvoudig te installeren en compatibel met diverse fietsmodellen. Duurzaam en betrouwbaar, met positieve beoordelingen. Garantie van 2 jaar. Overweeg ook andere fietsaccessoires voor een complete fietsuitrusting.

Artikelnummer: xlc-balhd-lager-mr136-11-4-41.8x32.8x6-45-45 Categorie:
Pagina Delen:

XLC MR136 Balhoofdlager: Laat je fiets soepel draaien

Introductie

Maak kennis met het XLC MR136 Balhoofdlager: de oplossing om het balhoofd van je fiets soepel te laten lopen zonder de frustratie van versleten lagers. Geniet van elke fietstocht en navigeer moeiteloos met behulp van dit hoogwaardige fietsaccessoire. Ontdek de naam, het doel en de voordelen van het product en leer welke doelgroepen er baat bij hebben.

Kenmerken en specificaties

Het XLC MR136 Balhoofdlager is ontworpen met de volgende kenmerken: een afmeting van 1 1/4 inch, een diameter van 46 mm en 34,1 mm, en een dikte van 7 mm. Deze gedetailleerde specificaties zorgen ervoor dat het lager perfect past bij de meeste industriestandaard balhoofden. Leer meer over de belangrijkste kenmerken van dit fietsaccessoire en ontdek waarom het een waardevolle toevoeging is aan je fiets.

Functionaliteit en gebruiksgemak

Het XLC MR136 Balhoofdlager verbetert je fietservaring aanzienlijk. Dankzij de afgedichte lagers wordt de kans op vuil en water in de lagers geminimaliseerd, waardoor ze langer meegaan. Dit betekent dat je op de lange termijn kosten bespaart op reparaties en onderhoud. Daarnaast is het lager eenvoudig te bevestigen op verschillende soorten fietsen en fietsmodellen, waardoor het voor vrijwel iedere fietser geschikt is.

Kwaliteit en duurzaamheid

Met de typische hoge kwaliteitsnorm van XLC-producten kun je erop vertrouwen dat het XLC MR136 Balhoofdlager een duurzaam en betrouwbaar accessoire is. Het is vervaardigd met hoogwaardige materialen en fabricageprocessen om te garanderen dat het lang meegaat, zelfs onder zware omstandigheden. Investeer in kwaliteit en geniet van de duurzaamheid van dit product.

Beoordelingen

Klanten die het XLC MR136 Balhoofdlager hebben gebruikt, hebben verschillende voordelen ervaren. Ze merken op dat hun balhoofd soepeler draait en dat ze geen last hebben van versleten lagers. Het verbeterde rijcomfort en de betrouwbaarheid van het product worden vaak benadrukt. Sluit je aan bij tevreden klanten en ontdek zelf de voordelen van dit balhoofdlager.

Waardering

De prijs van het XLC MR136 Balhoofdlager staat in verhouding tot de waarde en voordelen die het biedt. In vergelijking met andere producten in dezelfde categorie is dit lager een uitstekende keuze. Het biedt duurzaamheid, functionaliteit en verbeterde prestaties, waardoor het elke cent waard is. Investeer in je fietservaring en geniet van de voordelen van dit hoogwaardige product.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q: Hoelang is de garantie op het XLC MR136 Balhoofdlager?
A: Het XLC MR136 Balhoofdlager wordt geleverd met een garantie van minimaal 2 jaar in Europa. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van het product.

Q: Zijn er speciale onderhoudsinstructies voor het balhoofdlager?
A: Voor optimale prestaties raden we aan het balhoofdlager regelmatig schoon te maken en te smeren volgens de instructies in de handleiding. Dit zorgt voor een langere levensduur en behoudt de soepele werking van het lager.

Aanbevelingen en suggesties

Naast het XLC MR136 Balhoofdlager zijn er andere relevante fietsaccessoires die je fietservaring verder kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabel zadel, stevige fietstassen of handige fietsverlichting. Ontdek ons assortiment aan aanvullende accessoires en maak je fietsrit nog aangenamer.

Ontdek de soepele werking van het XLC MR136 Balhoofdlager

Zorg ervoor dat het balhoofd van je fiets soepel loopt en draait met het XLC MR136 Balhoofdlager. Dit hoogwaardige accessoire met afgedichte lagers verlengt de levensduur van je fiets en bespaart je op de lange termijn kosten. Verbeter je fietservaring en geniet van elke rit met dit betrouwbare balhoofdlager. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen!

Extra informatie

Barcodes

4055149369699

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Zilver

Model

Een vraag stellen over dit product: XLC MR136 Balhoofdlager: Laat je fiets soepel draaien