XLC Lampset Sirius Led Batterij 20 Lux – Krachtige Fietsverlichting

39,95

De XLC Lampset Sirius Led Batterij 20 Lux is een set van voor- en achterlichten voor de fiets, werking op batterijen en een helderheid van 20 Lux hebben.

Artikelnummer: xlc-lampset-sirius-led-batt-lux-zw Categorie:
Pagina Delen:

XLC Lampset Sirius Led Batterij 20 Lux

De XLC Lampset Sirius Led Batterij 20 Lux is een hoogwaardige set fietsverlichting die perfect geschikt is voor elk type fietser. Met een helderheid van 20 lux biedt deze lampset voldoende verlichting om veilig te kunnen rijden in het donker en bij slechte weersomstandigheden.

Energiezuinig

De set bestaat uit een koplamp en een achterlicht, die beide zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting. De koplamp heeft een bereik van maximaal 45 meter en kan worden ingesteld op twee verschillende lichtsterktes. Ook beschikt de koplamp over een knipperstand, waarmee je je aanwezigheid op de weg extra kunt benadrukken.

Het achterlicht zorgt voor voldoende zichtbaarheid vanaf de achterkant van je fiets. Het is voorzien van drie heldere LED’s en kan worden ingesteld op verschillende standen, waaronder continu brandend en knipperend.

Batterijvoeding

De lampset wordt aangedreven door batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met opladen of snoeren die in de weg zitten. Beide lampen zijn eenvoudig te bevestigen aan je fiets en kunnen ook gemakkelijk worden losgemaakt wanneer je ze niet nodig hebt.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare, energiezuinige en gemakkelijk te monteren fietsverlichting, dan is de XLC Lampset Sirius Led Batterij 20 Lux zeker iets voor u!

Extra informatie

Barcodes

4055149268237

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: XLC Lampset Sirius Led Batterij 20 Lux - Krachtige Fietsverlichting