XLC Lampset Safety LED Batterij – Veilige fietsverlichting met LED-technologie en batterijvoeding

26,95

De XLC Lampset Safety LED Batterij is een set van voor- en achterlampen die werken op batterijen. Ze zijn ontworpen om fietsers veiligheid te bieden tijdens het rijden in het donker. De lampen hebben verschillende standen en zijn eenvoudig te monteren op de fiets.

Artikelnummer: xlc-lampset-safety-led-batt-zw Categorie:
Pagina Delen:

XLC Lampset Safety LED Batterij

De XLC Lampset Safety LED Batterij is een set van voor- en achterlampen die ideaal zijn voor fietsers die zich veilig willen voelen tijdens hun ritten. Beide lampen hebben een heldere LED-verlichting en kunnen worden bevestigd aan de fiets met behulp van het meegeleverde montagesysteem.

Gezien worden

De voorlamp heeft een lichtsterkte waarmee je tot 50 meter zichtbaar kan zijn, terwijl de achterlamp beschikt over drie verschillende standen (constant, knipperend en snel knipperend) om je zichtbaarheid te vergroten. Beide lampen zijn waterbestendig en werken op batterijen, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt vervangen wanneer nodig.

Betterijvoeding

De XLC Lampset Safety LED Batterij is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk kan worden meegenomen in je tas of zak wanneer je niet op de fiets zit. Dit maakt hem ook ideaal voor forenzen die hun fiets gebruiken als vervoermiddel naar het werk of school.

Als het gaat om veiligheid op de fiets, is het cruciaal om goed zichtbaar te zijn. Met de XLC Lampset Safety LED Batterij kun je er zeker van zijn dat je gezien wordt door andere weggebruikers, ongeacht het tijdstip van de dag of de weersomstandigheden.

Extra informatie

Barcodes

4032191901183

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: XLC Lampset Safety LED Batterij - Veilige fietsverlichting met LED-technologie en batterijvoeding