XLC Lampset Comp Fransisco LED USB – Praktische en krachtige fietsverlichtingsset

69,95

Dit is een lampset van XLC genaamd Comp Fransisco LED USB. Het bestaat uit voor- en achterlampen met LED-verlichting die opgeladen kunnen worden via USB.

Artikelnummer: xlc-lampset-comp-fransisco-pan-led-usb-zw Categorie:
Pagina Delen:

XLC Lampset Comp Fransisco LED USB

De XLC Lampset Comp Fransisco LED USB is een set van voor- en achterlichten voor fietsen die ideaal zijn om je zichtbaarheid en veiligheid op de weg te vergroten. De set bevat een heldere witte koplamp met 40 lux en een rode achterlicht met een vermogen van maximaal 25 lumen.

Beide lampen zijn uitgerust met krachtige LED-lampjes die zorgen voor maximale helderheid. De lampen zijn ook oplaadbaar via USB, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt opladen op elk moment dat je wilt. Het duurt slechts ongeveer 3 uur om beide lampjes volledig op te laden.

Inclusief bevestingsmateriaal

De XLC Lampset Comp Fransisco LED USB wordt geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee je de lampen gemakkelijk op je fiets kunt monteren. Dit zorgt ervoor dat de lampen stevig vastzitten en niet losraken tijdens het fietsen.

Deze lampset heeft ook verschillende modi die je kunt selecteren, afhankelijk van je behoeften. Beide lampjes hebben bijvoorbeeld drie verschillende standen: constant licht, knipperend licht en langzaam knipperend licht. Hierdoor kun je de juiste modus kiezen afhankelijk van de wegomstandigheden.

In het kort biedt de XLC Lampset Comp Fransisco LED USB heldere verlichting, oplaadbare batterijen en eenvoudige bevestiging aan je fiets. Het is daarom een geweldige optie voor iedere fietser die ’s nachts of in slecht zichtbare omstandigheden op pad gaat.

Extra informatie

Barcodes

4055149018207

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: XLC Lampset Comp Fransisco LED USB - Praktische en krachtige fietsverlichtingsset