XLC Lampset Comp Ariel LED Batterij – Krachtige Fietsverlichting

29,95

De XLC Lampset Comp Ariel LED Batterij is een set van voor- en achterlampen die werken op batterijen. Ze hebben heldere LED-verlichting en zijn eenvoudig te monteren op de fiets. Ideaal voor fietsers die in het donker of bij slecht weer op pad gaan.

Artikelnummer: xlc-lampset-comp-ariel-neso-led-batt-zw Categorie:
Pagina Delen:

XLC Lampset Comp Ariel LED Batterij

De XLC Lampset Comp Ariel LED Batterij is een set van voor- en achterlampen die speciaal ontworpen zijn voor fietsers die graag in het donker rijden. De lampen gebruiken LED-technologie, waardoor ze helderder en efficiënter zijn dan traditionele gloeilampen.

Lampen met verschillende modi

De voorlamp heeft een maximale lichtopbrengst van 20 lux, wat voldoende is om de weg goed te verlichten en obstakels op tijd te zien. De lamp heeft drie verschillende standen: hoog, laag en knipperend, afhankelijk van je behoeften en omstandigheden. De batterijduur varieert maar is maximaal 12 uur, afhankelijk van de gekozen modus.

De achterlamp is uitgerust met twee heldere rode LED’s die kunnen worden ingesteld op constant of knipperend licht. Het is gemonteerd op de zadelpen en kan eenvoudig worden bevestigd dankzij de meegeleverde klem.

Weerbestendig

Beide lampen zijn weerbestendig en kunnen tegen regen en stof. Ze werken op AA-batterijen (meegeleverd), wat betekent dat je zich geen zorgen hoeft te maken over opladen of stroomvoorziening.

Over het geheel genomen biedt de XLC Lampset Comp Ariel LED Batterij een effectieve verlichtingsoplossing voor fietsers die veilig willen blijven terwijl ze ’s nachts rijden.

Extra informatie

Barcodes

4032191981741

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: XLC Lampset Comp Ariel LED Batterij - Krachtige Fietsverlichting