XLC Lampset Buggy Mini LED Batterij – Heldere verlichting voor je buggy, hond, fiets!

13,95

De XLC Lampset Buggy Mini LED Batterij is een set van twee LED-lampen die geschikt zijn voor gebruik op buggy, fietsen, rollators, honden, …. De lampen werken op batterijen en zijn eenvoudig te bevestigen. Ze zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid onderweg in het donker.

Artikelnummer: xlc-lampset-buggy-mini-led-batt Categorie:
Pagina Delen:

XLC Lampset Buggy Mini LED Batterij

De XLC Lampset Buggy Mini LED Batterij is een handige en compacte set lampjes voor aan de buggy, fiets, hond, rollator, …. De set bestaat uit een witte LED-lamp voor aan de voorkant van de buggy en een rode LED-lamp voor aan de achterkant. Hierdoor zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent in het donker en dus veilig op pad gaat.

Gemakelijk vast te maken

De lampjes zijn eenvoudig te bevestigen dankzij de meegeleverde klittenband strips. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te verwijderen, wat handig is wanneer je ze niet nodig hebt of wanneer je ze wilt opladen. De lampjes werken allebei op batterijen en hebben een brandduur van ongeveer 50 uur.

Kortom, met de XLC Lampset Buggy Mini LED Batterij ben je goed zichtbaar in het donker en ga je veilig op pad!

Extra informatie

Barcodes

4032191766157

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Rood-Wit

Een vraag stellen over dit product: XLC Lampset Buggy Mini LED Batterij - Heldere verlichting voor je buggy, hond, fiets!