XLC Lampset 3 LED – Krachtige fietsverlichting voor veiligheid en zichtbaarheid

9,95

De XLC Lampset 3 LED is een set van twee fietslampen met elk drie heldere LED-lampjes. Deze lampen zijn eenvoudig te bevestigen aan het stuur en de zadelpen van de fiets en bieden goede zichtbaarheid tijdens het fietsen in het donker. Ze zijn voorzien van verschillende lichtstanden en werken op batterijen.

Artikelnummer: xlc-lampset-3-led-4032 Categorie:
Pagina Delen:

XLC Lampset 3 LED

De XLC Lampset 3 LED is een hoogwaardige verlichtingsset voor fietsen. De set bestaat uit twee lampen die elk zijn voorzien van drie heldere LED’s voor maximale zichtbaarheid tijdens het fietsen in het donker.

De lampen zijn gemakkelijk te bevestigen aan de fiets dankzij het meegeleverde bevestigingsmateriaal. De set wordt gevoed door AAA-batterijen (niet inbegrepen) en heeft een lange levensduur van ongeveer 50 uur bij continu gebruik.

Verschillende standen

De LED’s hebben verschillende standen, waaronder een knipper-, constant- en flitsmodus, waardoor je de verlichting kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en omstandigheden op de weg.

De XLC Lampset 3 LED is ook waterbestendig, waardoor je deze set zonder problemen kunt gebruiken tijdens regenachtige dagen of bij het ploeteren door modderige wegen.

Kortom, deze verlichtingsset is een uitstekende keuze voor iedere fietser die veilig wil blijven en goed zichtbaar wil zijn tijdens het rijden in het donker.

Extra informatie

Barcodes

4032191755724

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: XLC Lampset 3 LED - Krachtige fietsverlichting voor veiligheid en zichtbaarheid