XLC Comp Titania Lampset LED USB – Krachtige Fietslampen Set met Oplaadbare Batterijen en USB-aansluiting

47,95

De XLC Comp Titania Lampset Led USB is een set van voor- en achterlampen voor fietsen. De lampen zijn voorzien van LED-verlichting en kunnen worden opgeladen via USB.

Artikelnummer: xlc-comp-titania-lampset-led-usb Categorie:
Pagina Delen:

XLC Comp Titania Lampset LED USB

De XLC Comp Titania Lampset LED USB is een hoogwaardige set fietslampen die perfect zijn voor gebruik in alle weersomstandigheden. De set bestaat uit een voor- en achterlicht, die beide zijn uitgerust met krachtige LED-lampen die zorgen voor een heldere en goed zichtbare verlichting op de weg.

De lampen kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan de fiets met behulp van de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Het voorlicht kan worden bevestigd aan het stuur, terwijl het achterlicht kan worden bevestigd aan de zadelpen of aan het frame van de fiets. Beide lampen zijn ook eenvoudig te verwijderen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Makkelijk oplaadbaar via USB

Een van de grootste voordelen van deze lampset is dat ze oplaadbaar zijn via USB. Dit betekent dat je geen extra batterijen hoeft te kopen of wegwerpen, en dat je de lampen snel en gemakkelijk kunt opladen via een pc, laptop of powerbank.

De XLC Comp Titania Lampset Led USB heeft verschillende modi om uit te kiezen, waaronder normaal licht, knipperend licht en flitslicht. Hierdoor kun je precies de juiste instelling kiezen op basis van de omstandigheden waarin je fietst.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige, duurzame en goed zichtbare fietsverlichting die gemakkelijk oplaadbaar is via USB, dan is de XLC Comp Titania Lampset Led USB een perfecte keuze.

Extra informatie

Barcodes

4055149030483

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: XLC Comp Titania Lampset LED USB - Krachtige Fietslampen Set met Oplaadbare Batterijen en USB-aansluiting