XLC Comp Cupid Lampset LED Batterij

45,95

De XLC Comp Cupid Lampset is een LED fietsverlichtingsset op batterijen.

Artikelnummer: xlc-comp-cupid-oberon-lampset-led-batt Categorie:
Pagina Delen:

XLC Comp Cupid Lampset LED Batterij

De XLC Comp Cupid Lampset LED Batterij is een set van voor- en achterlampen die ideaal zijn voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte verlichting. De lampen zijn uitgerust met krachtige LED-lampjes die zorgen voor een heldere en duidelijke verlichting, zelfs in het donkerste weer. Ze hebben elk een lichtopbrengst van maximaal 32 lux.

De voorlamp heeft vier verschillende instellingen, waaronder constant licht op volle sterkte, langzaam knipperend licht, snel knipperend licht en een modus waarbij het licht steeds feller en zwakker wordt om de aandacht te trekken van andere weggebruikers. De achterlamp heeft drie verschillende instellingen: constant licht, langzaam knipperend licht en snel knipperend licht.

Eenvoudige montage

De lampen zijn gemakkelijk te monteren op elke fiets met behulp van de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Ze werken op batterijen (inclusief) en hebben een lange levensduur van ongeveer 8 uur bij continu stand gebruik en 16 uur in de energie spaarstand.

Al met al biedt de XLC Comp Cupid Lampset LED Batterij veilige en betrouwbare verlichting tijdens het fietsen in alle weersomstandigheden.

Extra informatie

Barcodes

4032191795980

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: XLC Comp Cupid Lampset LED Batterij