Langdurig comfort met de XLC CG-S10 handschoenen

20,95

De XLC CG-S10 handschoenen bieden langdurig comfort tijdens het fietsen. Het ademende materiaal zorgt voor goede ventilatie en voorkomt zweten. De handschoenen hebben een ergonomische pasvorm en zijn voorzien van gel pads voor extra demping en comfort.

Artikelnummer: xlc-handschoen-cgs10 Categorie:

Langdurig comfort met de XLC CG-S10 handschoenen

Wanneer je op de fiets zit, is het belangrijk om comfortabel te zijn. Vooral als je lange afstanden aflegt, wil je voorkomen dat je handen pijn gaan doen of gevoelloos worden. De XLC CG-S10 handschoenen zijn speciaal ontworpen om langdurig comfort te bieden tijdens het fietsen. Hieronder bespreken we de eigenschappen en voordelen van deze handschoenen.

Eigenschappen

De XLC CG-S10 handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en ademend is. De binnenkant van de handschoenen is voorzien van gelkussentjes die zorgen voor extra demping en bescherming van de handen. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een verstelbare klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm.

Voordelen

  • De gelkussentjes in de XLC CG-S10 handschoenen zorgen voor een betere verdeling van de druk op de handen. Hierdoor worden de handen minder belast tijdens het fietsen en voorkom je pijnlijke plekken en gevoelloosheid. Ook absorberen de gelkussentjes trillingen, waardoor je minder last hebt van schokken en trillingen die worden veroorzaakt door het rijden over oneffen terrein.
  • Daarnaast bieden de XLC CG-S10 handschoenen extra grip op het stuur. Door de antisliplaag op de handpalm heb je meer controle over de fiets en voorkom je dat je handen wegglijden tijdens het rijden. Dit is vooral handig als het regent of als je zweet, omdat de handschoenen dan extra grip bieden.
  • Tot slot zijn de XLC CG-S10 handschoenen ademend en vochtregulerend. Hierdoor blijven je handen droog en fris, zelfs tijdens lange ritten in warme omstandigheden. Dit voorkomt niet alleen ongemak, maar ook de groei van bacteriën en schimmels die kunnen leiden tot infecties en geurtjes.

Conclusie

Als je op zoek bent naar handschoenen die langdurig comfort bieden tijdens het fietsen, zijn de XLC CG-S10 handschoenen zeker het overwegen waard. De gelkussentjes zorgen voor extra demping en bescherming van de handen, terwijl de antisliplaag zorgt voor extra grip op het stuur. Daarnaast zijn de handschoenen ademend en vochtregulerend, waardoor je handen droog en fris blijven tijdens lange ritten. Al met al zijn de XLC CG-S10 handschoenen een goede investering voor fietsers die op zoek zijn naar langdurig comfort.

Extra informatie

Barcodes

4055149334062, 4055149334079

Frame type

Hoofdkleur

Merk

Maat

,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Langdurig comfort met de XLC CG-S10 handschoenen