XLC BP-S20 Schijfremblokken: Verbeter je Remprestaties

12,95

De XLC BP-S20 Schijfremblokken zijn ontworpen voor fietsers die topprestaties eisen. Ze behouden goede remeigenschappen, zelfs bij hoge temperaturen, en zijn compatibel met specifieke remsystemen. De remblokjes leveren betrouwbare prestaties en hebben een goede reputatie onder fietsers. Ze bieden uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gaan lang mee. Aanbevolen accessoires zijn hoogwaardige remschijven, een onderhoudsset en een comfortabel fietszadel.

Artikelnummer: xlc-remblok-sh-saint-sint-set-a-2 Categorie:
Pagina Delen:

Introductie

XLC BP-S20Schijfremblokken: Verbeter je Remprestaties

Maak kennis met de XLC BP-S20 schijfremblokken, ontworpen voor fietsers die streven naar topprestaties. Of je nu aan het racen bent of steile afdalingen trotseert, je moet kunnen vertrouwen op je remblokken. Met de BP-S20s van XLC kun je met een gerust hart de weg op.

Ontworpen voor Prestatiegerichte Fietsers

De XLC schijfremblokken BP-S20 zijn speciaal ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar optimale remprestaties. Of je nu een fervent mountainbiker bent of graag snelheid maakt op de weg, deze remblokken bieden de betrouwbaarheid en duurzaamheid die je nodig hebt om je grenzen te verleggen.

Voordelen van de BP-S20 Remblokken

Met de XLC BP-S20 profiteer je van verschillende voordelen:

 • Uitstekende remprestaties, zelfs bij hoge temperaturen
 • Langere levensduur en minder slijtage
 • Geschikt voor extreme omstandigheden
 • Compatibel met populaire Shimano en TRP remsystemen

Kenmerken en Specificaties

De XLC BP-S20 schijfremblokken zijn voorzien van een gouden achterplaat en sintered pads. Dankzij de sintered samenstelling behouden de remblokken hun remprestaties, zelfs bij hoge temperaturen. Dit is vooral belangrijk tijdens lange afdalingen, waar andere remblokken vaak minder goed functioneren.

Compatibiliteit

De BP-S20 schijfremblokken zijn specifiek ontworpen voor gebruik met de volgende remsystemen:

 • Shimano Saint BR-M810
 • Shimano ZEE BR-M640
 • Shimano BR-M820
 • TRP Quadiem
 • TRP Quadiem SL
 • TRP Slate
 • TRP Zurich

Functionaliteit en Gebruiksgemak

De XLC BP-S20 schijfremblokken verbeteren je fietservaring aanzienlijk. Met hun uitstekende remprestaties kun je met vertrouwen snelheid maken en veilig tot stilstand komen, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Eenvoudige Installatie

Deze remblokken zijn eenvoudig te installeren op je fiets. Volg gewoon de bijgeleverde instructies of raadpleeg de handleiding van je fiets voor specifieke informatie over het vervangen van de remblokken. Met de XLC BP-S20 schijfremblokken heb je snel weer een goed werkend remsysteem.

Compatibel met Diverse Fietsen

De BP-S20 schijfremblokken zijn compatibel met verschillende soorten fietsen en fietsmodellen. Of je nu een mountainbike, racefiets, trekkingfiets of e-bike hebt, deze remblokken zorgen voor optimale remprestaties.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De XLC BP-S20 schijfremblokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een langdurige en betrouwbare werking te garanderen. Deze remblokken zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden en bieden consistent uitstekende remprestaties.

Materialen van Topkwaliteit

De BP-S20 schijfremblokken zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die optimale wrijving en duurzaamheid bieden. Dit zorgt voor een consistente remkracht en een langere levensduur van de remblokken.

Robuuste Fabricage

De XLC BP-S20 schijfremblokken zijn met zorg vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen. Elk paar remblokken wordt grondig getest om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers. Met deze remblokken ben je verzekerd van een betrouwbaar remsysteem dat lang meegaat.

Beoordelingen

Klanten die de XLC BP-S20 schijfremblokken hebben gebruikt, hebben positieve ervaringen gedeeld:

 • “Deze remblokken bieden uitstekende remprestaties, zelfs tijdens lange afdalingen.”
 • “Ik ben zeer tevreden met de duurzaamheid van deze remblokken. Ze gaan veel langer mee dan mijn vorige set.”
 • “De installatie was eenvoudig en de remblokken passen perfect op mijn fiets.”

Waardering

De XLC BP-S20 schijfremblokken bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met hun betrouwbare remprestaties en duurzaamheid zijn deze remblokken een waardevolle investering voor elke fietser. In vergelijking met andere remblokken in dezelfde productcategorie bieden de BP-S20s een uitstekende prijs en kwaliteit.

Veelgestelde Vragen (FAQ’s)

1. Hoelang gaan de XLC BP-S20 schijfremblokken mee?

De levensduur van de remblokken hangt af van verschillende factoren, zoals de intensiteit van het gebruik en de omstandigheden waarin je fietst. Over het algemeen bieden de BP-S20 schijfremblokken een langere levensduur en minder slijtage in vergelijking met veel andere remblokken op de markt.

2. Zijn de XLC BP-S20 schijfremblokken compatibel met mijn fietsmodel?

De BP-S20 schijfremblokken zijn compatibel met de volgende remsystemen: Shimano Saint BR-M810, ZEE BR-M640, BR-M820, TRP Quadiem, Quadiem SL, Slate en Zurich. Controleer de specificaties van je fiets en remsysteem om te bevestigen of deze remblokken geschikt zijn voor jouw fietsmodel.

3. Hoe kan ik de XLC BP-S20 schijfremblokken onderhouden?

Om de prestaties en duurzaamheid van de remblokken te behouden, raden we aan om regelmatig de remblokken en remschijven schoon te maken. Verwijder vuil en gruis dat zich kan ophopen en de remprestaties kan beïnvloeden. Raadpleeg de handleiding van je fiets voor specifieke onderhoudsinstructies.

Aanbevelingen en Suggesties

Naast de XLC BP-S20 schijfremblokken zijn er andere relevante fietsaccessoires die je fietservaring kunnen verbeteren:

 • Schijfremrotoren voor een complete upgrade van je remsysteem
 • Fietshandschoenen voor extra grip en comfort tijdens het remmen
 • Remvloeistof voor het onderhoud en ontluchten van je remsysteem

Ontdek deze aanvullende accessoires en geniet nog meer van je fietsavonturen.

Extra informatie

Barcodes

4055149451523

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Goud

Een vraag stellen over dit product: XLC BP-S20 Schijfremblokken: Verbeter je Remprestaties