XLC BB-C01 Balhoofdlager 1 1/8″ 41.8 x 30.2 x 6.5mm

14,95

Het XLC BB-C01 balhoofdlager, geschikt voor 1-1/8 inch vorkbuizen, biedt duurzaamheid en soepele prestaties. Hoogwaardige materialen en een gestroomlijnd ontwerp zorgen voor optimale besturing en manoeuvreerbaarheid. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van dit betrouwbare lager voor vele kilometers fietsplezier.

Artikelnummer: xlc-balhoofdlager-1-1-8-41.8-x-30.2-x-6.5mm-45-45 Categorie:
Pagina Delen:

XLC BB-C01 Balhoofdlager, 1-1/8 Ø 41,8 X Ø 30,2 X 6,5 mm

De XLC BB-C01 is een balhoofdlager dat is ontworpen voor gebruik in fietsen met een 1-1/8 inch vorkbuis. Het lager heeft afmetingen van Ø 41,8 x Ø 30,2 x 6,5 mm, wat het geschikt maakt voor verschillende fietstypes en modellen. Met hoogwaardige materialen en nauwkeurige productie biedt dit balhoofdlager duurzaamheid en soepele prestaties voor een optimale fietservaring.

Constructie en Materialen

Het XLC BB-C01 balhoofdlager maakt gebruik van hoogwaardige materialen om een langdurige werking te garanderen. Het binnen- en buitenframe zijn vervaardigd van stevig metaal dat bestand is tegen slijtage en corrosie. De kogellagers zijn gemaakt van staal en zijn ontworpen om een soepele rotatie te bieden zonder haperingen of frictie. Deze combinatie van materialen zorgt voor een betrouwbare werking van het balhoofdlager onder verschillende omstandigheden.

Ontwerp en Afwerking

Het XLC BB-C01 balhoofdlager heeft een robuust en gestroomlijnd ontwerp dat past bij een breed scala aan fietsen. Het chrome kleurenschema geeft een klassieke uitstraling en laat het lager naadloos opgaan in het totale fietsontwerp. Met zorgvuldige afwerking en precisie in de productie biedt dit balhoofdlager niet alleen functionaliteit, maar draagt het ook bij aan de esthetiek van de fiets.

Installatie en Compatibiliteit

De XLC BB-C01 is ontworpen voor eenvoudige installatie en is compatibel met fietsen die een 1-1/8 inch vorkbuis hebben. De standaardafmetingen van Ø 41,8 x Ø 30,2 x 6,5 mm maken het een veelzijdige keuze voor verschillende fietsmodellen en merken. Voordat je begint met de installatie, is het essentieel om de juiste gereedschappen te gebruiken en ervoor te zorgen dat het balhoofdlager correct is geïnstalleerd om optimale prestaties te garanderen.

Functionaliteit en Prestaties

Het XLC BB-C01 balhoofdlager biedt soepele en betrouwbare prestaties tijdens het fietsen. Het lager maakt een gemakkelijke en vlotte rotatie van het stuur mogelijk, wat bijdraagt aan een uitstekende besturing en manoeuvreerbaarheid van de fiets. Het minimaliseert ook trillingen en schokken, waardoor de rijder een comfortabele en stabiele rit krijgt, zelfs op ruige terreinen. Het balhoofdlager zorgt ervoor dat de fiets responsief is op stuurbewegingen, waardoor de rijervaring veiliger en plezieriger wordt.

Onderhoud en Duurzaamheid

Het XLC BB-C01 balhoofdlager vereist regelmatig onderhoud om optimale prestaties te behouden. Het is aan te raden om het lager periodiek schoon te maken, te smeren en te inspecteren op eventuele tekenen van slijtage. Door het lager goed te onderhouden, kan de levensduur worden verlengd en blijft de werking soepel en efficiënt. Het duurzame ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het balhoofdlager lang meegaat en bestand is tegen de ontberingen van dagelijkse fietsritten.

Conclusie

Het XLC BB-C01 balhoofdlager is een betrouwbare keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzaam en goed presterend lager. Met hoogwaardige materialen, een gestroomlijnd ontwerp en soepele rotatie biedt dit balhoofdlager een optimale rijervaring. Door zijn compatibiliteit met verschillende fietsmodellen en eenvoudige installatie is het een waardevolle upgrade voor fietsen met een 1-1/8 inch vorkbuis. Regelmatig onderhoud zal bijdragen aan een langere levensduur en consistent hoge prestaties, waardoor het XLC BB-C01 balhoofdlager een betrouwbare metgezel wordt voor vele kilometers aan fietsplezier.

Extra informatie

Barcodes

4055149423292

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Zilver

Een vraag stellen over dit product: XLC BB-C01 Balhoofdlager 1 1/8" 41.8 x 30.2 x 6.5mm