De XLC Ahead balhoofd HS-I03, 1 1/8 taper Ø 30,0 mm, zwart

21,95

Maak kennis met het lichte en duurzame XLC Ahead balhoofd HS-I03-1. Dit fietsaccessoire verbetert jouw fietservaring met verbeterde stuureigenschappen. Het is eenvoudig te installeren, compatibel met verschillende fietsen en heeft een strak ontwerp. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie. Combineer het met andere XLC-accessoires voor nog meer fietsplezier.

Artikelnummer: xlc-balhoofdstel-11-8-ahead-semi-geint-zw Categorie:
Pagina Delen:

Introductie

De XLC Ahead balhoofd HS-I03, 1 1/8 taper Ø 30,0 mm, zwart

Maak kennis met het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1. Dit fietsaccessoire is ontworpen om jou als fietser comfortabel en soepel te laten sturen. Het is gemaakt van lichtgewicht maar stevig aluminium, waardoor het vele seizoenen van rijplezier meegaat. Met een gewicht van slechts 117 gram voor alle vijf de onderdelen, is dit balhoofd extreem licht. Dankzij de semi-integratie blijft het gewicht laag omdat de lagers in het frame van de fiets worden geperst en alleen een lipje uitsteekt boven en onder de balhoofdbuis.

Afmetingen

Het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 heeft een hoogte van 8,5 mm. De persdiameter van de bovenste cup is 44 mm en de persdiameter van de onderste cup is 30 mm. Dit balhoofd is compatibel met 1 1/8″ stuurbuizen en is verkrijgbaar in een zwarte kleur, waardoor het een subtiele toevoeging is aan het uiterlijk van je fiets. Dit is slechts een van de vele semi-geïntegreerde balhoofden die XLC produceert, dus bekijk zeker het volledige assortiment voor meer keuze.

Kenmerken en specificaties

Het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 beschikt over de volgende kenmerken en specificaties:

  • Lichtgewicht en duurzaam aluminium constructie
  • Semi-integratie voor een laag gewicht
  • Hoogte van 8,5 mm
  • Persdiameter bovenste cup: 44 mm
  • Persdiameter onderste cup: 30 mm
  • Compatibel met 1 1/8″ stuurbuizen
  • Kleur: zwart

Functionaliteit en gebruiksgemak

Het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 verbetert jouw fietservaring op verschillende manieren. Ten eerste zorgt het lichte gewicht ervoor dat je fiets wendbaarder is en gemakkelijker te besturen. De semi-integratie draagt bij aan de strakke uitstraling van je fiets en minimaliseert het gewicht doordat de lagers in het frame worden geperst. Het monteren van dit balhoofd op je fiets is eenvoudig en er zijn geen ingewikkelde installatieprocessen nodig. Het is compatibel met verschillende soorten fietsen en fietsmodellen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor fietsers van alle niveaus.

Kwaliteit en duurzaamheid

Het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 is gemaakt met hoogwaardige materialen en fabricageprocessen, waardoor een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd. Het gebruik van aluminium zorgt voor een optimale balans tussen sterkte en gewicht, wat resulteert in een betrouwbaar fietsaccessoire dat lang meegaat. XLC staat bekend om zijn betrouwbare producten, en dit balhoofd is geen uitzondering. Je kunt erop vertrouwen dat het bestand is tegen de uitdagingen van verschillende rijomstandigheden en je jarenlang plezier zal bezorgen.

Beoordelingen

Klanten hebben positieve ervaringen met het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1. Ze waarderen de lichte constructie en de verbeterde stuureigenschappen die het biedt. Dit balhoofd zorgt voor een soepele en responsieve stuurervaring, wat essentieel is voor fietsers die hoge eisen stellen aan hun prestaties. Het minimalistische ontwerp en de zwarte kleur dragen bij aan de esthetiek van de fiets, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Waardering

Het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn lichtgewicht constructie, duurzaamheid en verbeterde stuureigenschappen is dit balhoofd een waardevolle toevoeging aan elke fiets. In vergelijking met andere balhoofden in dezelfde productcategorie biedt XLC een betrouwbare optie tegen een concurrerende prijs.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

1. Hoe lang is de garantie op het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1?

Het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 wordt geleverd met een garantie van minimaal 2 jaar in Europa. Dit zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

2. Hoe kan ik het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 onderhouden?

Het onderhoud van het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 is eenvoudig. Regelmatig schoonmaken met een zachte doek en het controleren van de lagers op eventuele speling zijn belangrijke onderhoudsstappen. Volg de aanbevelingen van de fabrikant voor specifieke onderhoudsinstructies.

Aanbevelingen en suggesties

Combineer het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1 met andere relevante fietsaccessoires om je fietservaring verder te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige sturen, stuurpennen of andere componenten die bijdragen aan de prestaties en het comfort van je fiets. Ontdek het volledige assortiment van XLC voor meer opties die goed kunnen worden gecombineerd met het XLC Ahead balhoofd HS-I03-1.

Extra informatie

Barcodes

4032191692258

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: De XLC Ahead balhoofd HS-I03, 1 1/8 taper Ø 30,0 mm, zwart