Wahoo KICKR Direct Connect: Directe Verbinding voor Uw Workout

99,99

De Wahoo KICKR Direct Connect is een draadloze fietsergometer die direct verbonden is met je computer of smartphone. Het biedt een realistische, interactieve trainingservaring met een hoge nauwkeurigheid en een realistische weerstand. Het is een uitstekende keuze voor zowel professionele als recreatieve fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en realistische trainingservaring.

Wahoo KICKR Direct Connect

De Wahoo KICKR Direct Connect is een revolutionaire manier om je fiets te verbinden met je favoriete trainingssoftware. De KICKR Direct Connect is een vaste verbinding die je fiets direct verbindt met je computer, tablet of smartphone. Met de KICKR Direct Connect kun je je fiets op een realistische manier simuleren, waardoor je een meer realistische trainingservaring krijgt. Uitval van de verbinding is verleden tijd.

Meer Fitnessapparatuur accessoires

Compatibel

De KICKR Direct Connect is ook compatibel met veel verschillende trainingssoftware, waaronder Zwift, TrainerRoad, Sufferfest en meer.

De KICKR Direct Connect is ook eenvoudig te installeren. Het heeft een plug-and-play-ontwerp, waardoor je het in een paar minuten kunt installeren.

KICKR Direct Connect is ALLEEN compatible met KICKR v5, KICKR V6, KICKR ROLLR and KICKR BIKE V2. Niet met eerdere KICKR edities, KICKR CORE, KICKR SNAP, en KICKR BIKE V1.

Kortom

Al met al is de Wahoo KICKR Direct Connect een revolutionaire manier om je fiets te verbinden met je favoriete trainingssoftware.

Extra informatie

Barcodes

0850010131139

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur