De WAHOO FITNESS Trainer Desk: De Ultieme Trainingspartner voor Thuis!

299,00

De WAHOO FITNESS Trainer Desk is een multifunctionele trainingsbank die gebruikt kan worden voor verschillende fitnessactiviteiten. Het biedt een stabiele en comfortabele werkplek waar je kunt zitten, staan of liggen om te trainen. De bank heeft een verstelbare hoogte, een verstelbaar bureau en een opbergvak voor accessoires. Het is ideaal voor thuisgebruik en kan gemakkelijk worden opgeborgen als je klaar bent met trainen.

Artikelnummer: wahoo-fitness-trainer-desk Categorie:

WAHOO FITNESS Trainer Desk

De WAHOO FITNESS Trainer Desk is een multifunctionele trainingsbank die je thuis kunt gebruiken om je fitnessroutine te verbeteren. Het is een stevige, robuuste constructie met een stevig frame dat gemaakt is van hoogwaardig staal. De bank heeft een breedte van 120 cm en een lengte van 80 cm, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote ruimtes. Het frame is afgewerkt met een duurzame poedercoating die bestand is tegen schade door weersomstandigheden.

Instelbaar

De WAHOO FITNESS Trainer Desk heeft ook verschillende functies waarmee je je training kunt personaliseren. Er zijn twee verstelbare instellingssystemen aanwezig, waarmee je de hoogte en breedte van de bank kunt aanpassen om zo meer comfort te bieden tijdens het trainen. Daarnaast heeft de bank ook twee verstelbare voetsteunen, waarmee je jouw benen in verschillende posities kunt plaatsen voor extra stabiliteit tijdens het trainen.

Opbergen en transport

De WAHOO FITNESS Trainer Desk wordt geleverd met een draagbaar ontwerp dat makkelijk op te bergen en mee te nemen is naar andere locaties. De bank kan worden opgevouwen tot slechts 20 cm dik, wat betekent dat hij gemakkelijk in de meeste auto’s past of in een kast kan worden opgeborgen als hij niet in gebruik is. Bovendien wordt de bank geleverd met twee handige accessoires: een tablet-houder en een waterfleshouder, waardoor je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt tijdens het trainingsproces.

Extra informatie

Barcodes

0857335002984

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: De WAHOO FITNESS Trainer Desk: De Ultieme Trainingspartner voor Thuis!