WAHOO FITNESS Kickr Headwind – Een Krachtig Ventilatiesysteem voor Realistische Indoor-Training

279,00

De WAHOO FITNESS Kickr Headwind is een draagbare ventilator om gebruikers op elk moment van een comfortabel koel gevoel te voorzien. Deze ventilator heeft een intelligente, variabele snelheid en biedt een adembenemend realistisch fietsgevoel. Hij kan worden aangestuurd met een app of via een Bluetooth verbinding. Het biedt ook verschillende simulatiemodi zoals headwind, tailwind, intervaltrainer, racefiets en mountainbike, waardoor het een uitstekende oplossing is voor veeleisende atleten.

Artikelnummer: wahoo-fitness-kickr-headwind Categorie:

WAHOO FITNESS Kickr Headwind

De WAHOO FITNESS Kickr Headwind is een slimme fietsventilator die je helpt bij het verbeteren van je prestaties. De headwind is met zijn stille, krachtige luchtstroom de ideale manier om je training te verbeteren door je lichaam te koelen en je prestaties te verbeteren. De ventilator produceert een krachtige luchtstroom die je kunt aanpassen aan jouw trainingsniveau. De fan heeft 4 instelbare standen en kan variëren van 30 km/u naar 80 km/u.

Bluetooth verbonden

De Kickr Headwind is uitgerust met Bluetooth Smart connectiviteit en geschikt voor gebruik tijdens vele fitnessapparaten waaronder loopsimulators, spinbikes en interne fietsen. Daarnaast is hij ook te koppelen met de Wahoo ELEMNT/BOLT en de Wahoo KICKR Core. Het mooiste van dit al is dat hij is ontworpen om in één gestroomlijnd ontwerp te passen bij andere Wahoo-apparaten.

Alles netjes opgeborgen

De fan werkt op netstroom en is eenvoudig te installeren. Het apparaat heeft ook een stevige basis met vier rubberen voetjes om ervoor te zorgen dat het niet zal omvallen. De Kickr Headwind is uitgerust met een ingebouwde kabel-opbergvak, waardoor je je kabels netjes en uit het zicht kunt houden.

Samengevat is de Wahoo FITNESS Kickr Headwind de ideale oplossing voor het verbeteren van je prestaties tijdens het fietsen. Door middel van een krachtige luchtstroom helpt hij je te koelen en je prestaties te verbeteren. De fan is geschikt voor vele fitnessapparaten en heeft een ingebouwd kabelvak, waardoor alles netjes en uit het zicht blijft.

Extra informatie

Barcodes

0853988006546

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: WAHOO FITNESS Kickr Headwind - Een Krachtig Ventilatiesysteem voor Realistische Indoor-Training