Klimmen met de WAHOO FITNESS Kickr Climb: De ultieme Workout!

699,00

De WAHOO FITNESS Kickr Climb is een interactieve indoor fietsclimber die je training naar een hoger niveau tilt. Het biedt realistische klimervaringen met virtuele hellingen, afdalingen en meer. De Kickr Climb is compatibel met de Wahoo Fitness app, waarmee je je prestaties kunt volgen en verbeteren.

Artikelnummer: wahoo-fitness-kickr-climb Categorie:

WAHOO FITNESS Kickr Climb

De WAHOO FITNESS Kickr Climb is een revolutionaire indoor fietservaring die je de realistische sensatie van het klimmen en afdalen van bergwegen geeft. Het is ontworpen om te werken met de KICKR Smart Trainer, waardoor je een volledig interactieve ervaring krijgt.

De Kickr Climb simuleert stijgingen tot 20% en dalingen tot -10%, waardoor je echt het gevoel krijgt dat je aan het klimmen bent.

Hoogwaardige materialen

De Kickr Climb is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij sterk en duurzaam is. Het frame is gemaakt van staal en aluminium, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens het rijden. De bekleding bestaat uit schuimrubber, wat comfortabel aanvoelt tijdens het rijden.

 

De Kickr Climb wordt geleverd met een draadloze ANT+-verbinding, waarmee je verbinding maakt met andere fitnessapparaten zoals hartslagmeters of cadanssensoren. Je kunt ook verbinding maken met apps zoals Zwift of TrainerRoad om meer interactieve training te creëren. Het apparaat wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee je de instellingen op afstand kunt bedienen. Je kunt ook verschillende programma’s instellen om jouw training nog effectiever te maken.

Kortom

Al met al biedt de WAHOO FITNESS Kickr Climb een realistische indoor fietservaring die perfect is voor zowel beginners als gevorderde fietsers die hun prestaties willen verbeteren.

Extra informatie

Barcodes

0853988006416

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: Klimmen met de WAHOO FITNESS Kickr Climb: De ultieme Workout!