Wahoo Fitness KICKR Axis Voetensteunen voor Optimaal Comfort

19,9979,99

De Wahoo Fitness KICKR Axis Voetensteunen zijn een set van vier verstelbare voeten die gebruikt kunnen worden om de KICKR-fietstrainer van Wahoo Fitness te verhogen en te stabiliseren. De voeten zijn gemaakt van stevig aluminium en hebben een verstelbare hoogte van 5 tot 10 cm. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een stevige basis voor de KICKR-fietsen.

Wahoo Fitness KICKR Axis Voetensteunen

De Wahoo Fitness KICKR Axis Feet zijn een set van vier verstelbare voeten die je aan je Wahoo KICKR kunt bevestigen. De voeten zijn gemaakt van stevig aluminium en hebben een rubberen antislip-laag. Ze zijn verstelbaar in hoogte, waardoor je de KICKR op verschillende hoogtes kunt plaatsen. De voeten zijn ook verstelbaar in breedte, waardoor je de KICKR stabieler kunt maken. De voeten zijn eenvoudig te monteren en te demonteren. Ze zijn compatibel met alle Wahoo KICKR modellen.

Ze passen ook op andere fietstrainers

De voeten zijn ook compatibel met andere trainingsfietsen en fitnessapparatuur, zoals de Tacx Neo, Tacx Flux en de Elite Direto. De voeten zijn ontworpen om je KICKR stabieler te maken, waardoor je een betere training krijgt. Ze zijn ook ontworpen om trillingen te absorberen, waardoor je een meer realistische ervaring krijgt. De Wahoo Fitness KICKR Axis Feet zijn een must-have voor iedereen die een Wahoo KICKR heeft. Ze zorgen voor een stabielere en realistischere training, waardoor je het meeste uit je training kunt halen.

Extra informatie

Barcodes

0850010131085, 0850010131207, 0853988006898

Hoofdkleur

,

Model

Merk

Kleur

,