WAHOO FITNESS Elemnt Roam GPS-Computer: De Ultieme Fietsnavigatie voor Avonturiers

349,99

De Wahoo Fitness Elemnt Roam GPS Computer is een krachtige en veelzijdige fietscomputer die gebruikers in staat stelt om hun prestaties te verbeteren. Het heeft een helder 2,7-inch kleurenscherm, ingebouwde kaarten met routevolgfunctie, realtime navigatie en meer dan 100 verschillende statistieken. Het is ook waterdicht en heeft een lange batterijduur.

Artikelnummer: wahoo-fitness-elemnt-roam-gps-computer Categorie:
Pagina Delen:

WAHOO FITNESS Elemnt Roam GPS

De WAHOO FITNESS Elemnt Roam GPS Computer is een krachtige en veelzijdige fietscomputer die je helpt om je prestaties te verbeteren. Deze computer heeft een groot 2,7 inch kleurenscherm met heldere weergave, waardoor je gemakkelijk alle informatie kunt lezen tijdens het fietsen. Het scherm is ook waterbestendig, zodat je er zelfs bij slecht weer mee kunt rijden.

Statistieken

De Elemnt Roam GPS Computer heeft een ingebouwde GPS-ontvanger die je exacte locatie bepaalt en deze informatie gebruikt om routes te plannen en te volgen. Je kunt ook verschillende statistieken zoals afstand, snelheid, hoogteverschil en calorieverbruik bijhouden. Daarnaast heeft de computer ook een ingebouwde barometer voor nauwkeurige hoogtemetingen.

Compatibel

De Elemnt Roam Gps Computer is compatibel met Bluetooth Smart-apparaten zoals smartphones en sensoren voor hartslagmeting, cadansmeting en andere gegevensverzameling. Met de gratis app van Wahoo Fitness kun je al je gegevens synchroniseren met Strava of andere fitnessapps. Ook kun je via de app berichten ontvangen van familie of vrienden tijdens het fietsen.

Kortom

De WAHOO FITNESS Elemnt Roam Gps Computer is een uitstekende keuze voor iedere serieuze wielrenner die op zoek is naar een betrouwbare fietscomputer met veel functies.

Extra informatie

Barcodes

0853988006652

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Black

Model

Een vraag stellen over dit product: WAHOO FITNESS Elemnt Roam GPS-Computer: De Ultieme Fietsnavigatie voor Avonturiers