WAHOO FITNESS Elemnt Bolt V2 GPS Fietscomputer voor Professionele Renners

299,99

De WAHOO FITNESS Elemnt Bolt V2 GPS Fietscomputer is een krachtige en gebruiksvriendelijke fietscomputer die je helpt om je prestaties te verbeteren. Het heeft een helder, duidelijk display dat gemakkelijk af te lezen is, zelfs in direct zonlicht. Het biedt ook geavanceerde navigatiefuncties, waaronder turn-by-turn navigatie en live tracking. Daarnaast heeft het ook vele andere functies zoals ondersteuning voor Strava Live Segments, automatische synchronisatie met externe sensoren en compatibiliteit met verschillende apps.

Artikelnummer: wahoo-fitness-elemnt-bolt-v2-gps-cycling-computer Categorie:
Pagina Delen:

WAHOO FITNESS Elemnt Bolt V2 GPS Fietscomputer

De WAHOO FITNESS Elemnt Bolt V2 GPS Cycling Computer is een krachtige en veelzijdige fietscomputer die je helpt om je prestaties te verbeteren. Deze computer is uitgerust met een hoogwaardig GPS-systeem dat je exacte locatie bepaalt, zodat je precies weet waar je bent. Het heeft ook een ingebouwde barometer, thermometer en hygrometer voor nauwkeurige weermetingen.

Gemakkelijk in gebruik

De WAHOO FITNESS Elemnt Bolt V2 Gps Fietscomputer heeft een helder 2,2 inch kleurenscherm dat gemakkelijk afleesbaar is in alle lichtomstandigheden. Het scherm biedt ook real-time informatie over je prestaties zoals snelheid, afstand, hartslag en meer. Je kunt deze informatie ook op je smartphone of tablet bekijken via de gratis app van Wahoo Fitness. De Elemnt Bolt V2 heeft ook geavanceerde functies zoals Strava Live Segments, waarmee je jouw prestaties kunt vergelijken met andere gebruikers. Ook heb je toegang tot populaire navigatiediensten zoals Google Maps en OpenStreetMap voor routeplanning en navigatie tijdens het fietsen.

Connectiviteit

Met de ANT+- en Bluetooth-connectiviteit kun je ook verbinding maken met externe sensoren zoals cadanssensoren of hartslagsensoren voor nog betere prestaties. Kortom, de WAHOO FITNESS Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer is een veelzijdige fietscomputer die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare manier om hun prestaties te verbeteren.

Extra informatie

Barcodes

0850010131146

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Brown

Model

Een vraag stellen over dit product: WAHOO FITNESS Elemnt Bolt V2 GPS Fietscomputer voor Professionele Renners