WAHOO FITNESS Elemnt Bolt Bundle V2 Fietscomputer voor Professionele Renners.

399,99

De WAHOO FITNESS Elemnt Bolt Bundle V2 Cycling Computer is een complete set met alles wat je nodig hebt om je fietsprestaties te verbeteren. De set bevat een draadloze computer, twee aero-sensoren, een cadansmeter en een hartslagband. Met deze set kun je prestaties bijhouden, navigeren en trainingsprogramma’s volgen. Het is ook mogelijk om verbinding te maken met andere apparaten zoals smartphones en smartwatches.

Artikelnummer: wahoo-fitness-elemnt-bolt-bundle-v2-cycling-computer Categorie:
Pagina Delen:

WAHOO FITNESS Elemnt Bolt Bundle V2 Fietscomputer

De WAHOO FITNESS Elemnt Bolt Bundle V2 Cycling Computer is een uitgebreide en geavanceerde fietscomputer die je helpt om je prestaties te verbeteren. Deze computer is ontworpen met de nieuwste technologieën, waaronder Bluetooth, ANT+ en GPS. Het heeft een krachtige processor die snel reageert op je commando’s en een helder 2,2-inch scherm dat gemakkelijk afleesbaar is in alle lichtomstandigheden.

Prestaties bijhouden

Met de WAHOO FITNESS Elemnt Bolt Bundle V2 Cycling Computer kun je al je prestaties bijhouden, zoals afstand, snelheid, hartslag, cadans en meer. Je kunt ook verschillende ritten opslaan en bekijken om je vooruitgang te volgen. Met de ingebouwde navigatiefunctie kun je gemakkelijk routes plannen en volgen. Ook heeft de computer een ingebouwde stroomvoorziening waardoor hij ook geschikt is voor langere ritten.

Wat zit er in de doos

De WAHOO FITNESS Elemnt Bolt Bundle V2 Cycling Computer wordt geleverd met een aantal accessoires waaronder twee montagebeugels, een USB-kabel en handleiding. De computer is compatibel met veel verschillende apps zoals Strava, TrainingPeaks en meer zodat je al je trainingen kunt analyseren en vergelijken met andere gebruikers. Bovendien heeft de computer ook een ingebouwde thermometer waarmee je de temperatuur van de omgeving kan monitoren tijdens het fietsen.

Extra informatie

Barcodes

0850010131474

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Black

Model

Een vraag stellen over dit product: WAHOO FITNESS Elemnt Bolt Bundle V2 Fietscomputer voor Professionele Renners.