Geweldige Vintage Fietsen

Niet zomaar een Fietsenwinkel

Geweldige Vintage Fietsen

Fiets Fix Kuijer is niet zomaar een fietsenwinkel. Het is een plek waar liefhebbers van zeldzame, klassieke en vintage fietsen hun hart kunnen ophalen. Sinds de opening in 2020 heeft Fiets Fix Kuijer zich ontwikkeld tot dé bestemming voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en vakmanschap. Onze werkplaats en showroom bevinden zich in Schalkwijk, in de buurt van Houten. Hier werkt ons gepassioneerde team dagelijks aan het restaureren en opknappen van de mooiste vintage fietsen.

De Liefde voor de Fiets

Onze liefde voor de gouden eeuw van fietsen komt voort uit onze fascinatie voor de geschiedenis, kwaliteit en het vakmanschap van handgemaakte stalen fietsen. We zijn gespecialiseerd in klassieke (race)fietsen en onderdelen, maar ook moderne stalen frames, constructies en onderdelen van de meest gewilde framebouwers van dit moment zijn bij ons te vinden. Ons doel is om mensen te verbinden met de schoonheid en de techniek van deze bijzondere tweewielers.

Geweldige Vintage Fietsen

De Perfecte Rit

Geweldige Vintage Fietsen

Bij Fiets Fix Kuijer draait alles om de perfecte rit. Ons team van fietsfanaten staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale vintage fiets. Of je nu op zoek bent naar een klassieke racefiets of een retro stadsfiets, wij hebben het in huis. Bovendien zijn we een van de weinige bestemmingen voor fietsen die zijn goedgekeurd voor Eroica-evenementen. Dit betekent dat onze fietsen voldoen aan de strenge eisen van deze prestigieuze retro-ritten.Kortom, bij Fiets Fix Kuijer draait alles om passie, vakmanschap en kwaliteit. Of je nu een doorgewinterde fietsliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere tweewieler, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom en ontdek onze collectie van bijzondere fietsen en onderdelen.

Kom eens Langs

Geweldige Vintage Fietsen

Naast onze liefde voor fietsen, hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid. Daarom werken we zoveel mogelijk met gerecyclede materialen en gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen die lang meegaan. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een betere wereld en kunnen onze klanten nog jarenlang genieten van hun prachtige fiets.

Vakmanschap

Sinds de opening in 2020 is Fiets Fix Kuijer de ultieme bestemming geworden voor zeldzame, klassieke en vintage fietsen. Werkend vanuit onze werkplaats en showroom in Schalkwijk, dichtbij Houten; onze liefde voor de gouden eeuw van fietsen wordt gevoed door onze wens om mensen te verbinden met de geschiedenis, kwaliteit en het vakmanschap van handgemaakte stalen fietsen.

Geweldige Vintage Fietsen

Unieke Fiets

Geweldige Vintage Fietsen

Als je een echte fietsliefhebber bent, dan weet je vast wel hoe belangrijk het is om een goede fiets te hebben. Maar soms kan het lastig zijn om de fiets van je dromen te vinden. Misschien heb je een bepaalde stijl in gedachten die niet meer geproduceerd wordt, of misschien wil je een unieke vintage fiets die niemand anders heeft. In dat geval is maatwerk de oplossing.


Fiets Fix Kuijer | Speciaal Maatwerk

Alles naar Wens

Geweldige Vintage Fietsen

Bij maatwerk wordt de fiets speciaal voor jou gemaakt, met onderdelen die jij hebt uitgekozen. Zo weet je zeker dat je de fiets krijgt die helemaal aan jouw wensen voldoet. Bij ons kun je kiezen uit frames uit de jaren ’60 tot ’90, die we vervolgens opknappen en opbouwen tot een unieke fiets. We gebruiken alleen de beste onderdelen, zodat je kunt rekenen op een fiets van hoge kwaliteit.

Klaar voor de Vintage Toertocht

Of je nu op zoek bent naar een vintage fiets om mee te toeren of om toe te voegen aan je collectie, bij ons ben je aan het juiste adres. We begrijpen als geen ander dat fietsen niet alleen een praktische functie heeft, maar ook een stijlvolle uitstraling kan hebben. Daarom zorgen we ervoor dat jouw fiets er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens perfect rijdt. Zo kun je weer stijlvol en veilig de weg op en genieten van het fietsen. Weet je precies hoe de vintage fiets van je dromen eruitziet?

Geweldige Vintage Fietsen

Lekker Stijlvol Onderweg

Vintage Fiets Peugeot PY10

Of heb je de bike van opa uit de schuur gehaald, maar is hij nog niet fit om ermee te toeren? Dan helpen we je met maatwerk: met een frame uit de jaren ’60 tot ’90 als basis en de beste onderdelen stellen we de vintage fiets voor je samen. Zo zit je weer stijlvol op de fiets en kan je weer jaren mee vooruit. Of voeg ‘m toe aan je collectie, want wie wil nou elke week op dezelfde fiets toeren?!

Afspraak plannen

Je wilt je vintage fiets in topconditie houden, dat spreekt voor zich. Dus bij opvallende rateltjes, kraakjes of als er ‘iets’ aan lijkt te lopen, voordat de schade groter wordt en reparatie nodig is ( en de zoektocht naar onderdelen begint 😄 ), kom bij ons langs voor advies.


We doen dat aan alle soorten fietsen.


Ons door fietsen geobsedeerde team en netwerk is er om je te helpen de perfecte rit te vinden!