Tweedehands fietsen

Tweedehands fiets kopen

Tweedehands fietsen

Gebruikte fietsen kopen is een slimme en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare fiets. Door te kiezen voor een tweedehands fiets, draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Bovendien zijn gebruikte fietsen vaak in goede staat en kunnen ze nog jaren meegaan met het juiste onderhoud.

Bij het kopen van een tweedehands fiets is het belangrijk om een aantal zaken in overweging te nemen. Zo is het verstandig om te kijken naar de staat van de fiets, de leeftijd, de grootte en het type. Het is ook raadzaam om te controleren of de fiets gestolen is, door het serienummer te controleren of te vragen naar het aankoopbewijs. Kijk ook eens bij de Fietsersbond waar op te letten.

Het kopen van een tweedehands fiets heeft veel voordelen en kan een geweldige manier zijn om geld te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Met de juiste informatie en voorbereiding kun je een fantastische tweedehands fiets vinden die perfect bij jou past.

Toch niks gevonden? Kijk van ook eens op onze pagina’s, van Stevens, Bikkel of Advanced voor nieuwe fiets inspiratie.

Tweedehands BTWIN Triban 26 Inch Racefiets

BTWIN Triban 26 Inch Racefiets

€250,00

De Btwin Triban 26 inch racefiets is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en prestatiegerichte fiets voor zowel stedelijke omgevingen als langere tochten. Met zijn hoogwaardige materialen en goed doordachte ontwerp biedt deze racefiets een geweldige rijervaring voor fietsliefhebbers van verschillende niveaus.

Tweedehands VIKING XRR 24 Inch: De Perfecte Fiets Voor Jonge Avonturiers

VIKING XRR 24 Inch: De Perfecte Fiets Voor Jonge Avonturiers

€150,00

Ontdek de kracht en avontuurlijke geest van de Viking XRR 24 Inch. Deze indrukwekkende fiets combineert duurzaamheid met comfort, waardoor hij perfect is voor jonge avonturiers. Met zijn robuuste constructie en soepele rijervaring, biedt de Viking XRR 24 Inch alles wat je nodig hebt voor spannende ritten. Verleg je grenzen en ga op pad met deze betrouwbare metgezel.

Tweedehands SPARTA Amazone 26 Inch Moederfiets

SPARTA Amazone 26 Inch Moederfiets

€325,00

de SPARTA Amazone 26 inch Damesfiets kun je genieten van comfortabele en stijlvolle fietsritten, of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon ontspannen fietst. Het is een fiets die speciaal is ontworpen voor vrouwen en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen om jouw fietservaring te verbeteren.

Tweedehands fietsen

Advanced Ebike

€1795,-
De Advanced ebike Comfort Plus is een uitstekend demomodel dat nu verkrijgbaar is tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Met slechts 1510 kilometer op de teller biedt deze elektrische fiets niet alleen betrouwbare prestaties, maar ook een aanzienlijke besparing ten opzichte van een nieuw model. Bovendien valt het op dat de fiets bijna geen gebruikssporen vertoont, wat de algehele kwaliteit en duurzaamheid benadrukt.

Deze ebike is ontworpen met geavanceerde functies die zorgen voor een comfortabele rijervaring. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of gewoon geniet van ontspannen fietstochten, de Advanced ebike Comfort Plus is geschikt voor diverse fietsomstandigheden. Met zijn beperkte kilometrage en minimale gebruikssporen is deze fiets praktisch zo goed als nieuw.

Profiteer nu van deze unieke kans om een hoogwaardige elektrische fiets te bemachtigen tegen een prijs die moeilijk te weerstaan is. Wees er snel bij, want demomodellen zoals deze zijn vaak beperkt beschikbaar. Geniet van de vrijheid van elektrisch fietsen met de Advanced ebike Comfort Plus!