TOPEAK WP II S Clip Zadeltas voor Comfortabel & Veilig Fietsen

25,95

De TOPEAK WP II S Clip Zadeltas is een stevige, waterdichte zadeltas met ruimte voor je essentiële items. Met een inhoud van maximaal 0,6 liter is de tas ideaal voor het opbergen van kleine benodigdheden zoals sleutels, portemonnee of telefoon. Het product is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen weersinvloeden. Daarnaast bevat de tas een universeel montagesysteem waardoor hij gemakkelijk op elk soort fiets kan worden geïnstalleerd.

Artikelnummer: topeak-zadeltas-wp-ii-s-clip Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK WP II S Clip Zadeltas

De Topeak WP II S Clip Zadeltas is een zeer functionele en stijlvolle zadeltas die perfect is voor het gemakkelijk opbergen van kleine items tijdens het fietsen. Het hoge kwaliteitsmateriaal waarmee deze tas is gemaakt, maakt hem bestand tegen weersomstandigheden en heeft een lange levensduur. Het design van de tas is ook erg handig: er zijn verschillende compartimenten waarin je allerlei kleine dingen kunt opbergen, zoals telefoon en portemonnee.

Makkelijk op iedere fiets

De clip aan de bovenkant van de tas maakt het bovendien mogelijk om je spullen veilig vast te maken aan je fietszadel. Ook beschikt de tas over twee elastische bandjes aan weerszijden, waardoor je er nog meer spullen in kunt stoppen. De Topeak WP II S Clip Zadeltas past goed bij elke type fiets en is verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren. Met deze tas ben je ervan verzekerd dat al jouw essentiële items veilig opgeborgen zijn terwijl je fietst!

Extra informatie

Barcodes

4712511826722

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK WP II S Clip Zadeltas voor Comfortabel & Veilig Fietsen