TOPEAK Voorspatbord Defender XC1 – Uitstekende Bescherming voor Off-Road Cycling

49,95

De Topeak Voorspatbord Defender XC1 is een robust voorspatbord in een volledig Aluminum alloy constructie. Het biedt een superieure schokabsorberende bescherming tegen vuil, water en modder tijdens off-road avonturen. Het voorspatbord is compatibel met alle gangbare voorvorken en is eenvoudig te installeren.

Artikelnummer: topeak-voor-spatbord-defender-xc1 Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Voorspatbord Defender XC1

Het Topeak Defender XC1 voorspatbord is een robuust voorspatbord waarmee je je fiets en kleding kunt beschermen tegen modder en vuil tijdens het mountainbiken. Het voorspatbord is gemaakt van sterk en lichtgewicht en heeft een verstelbare constructie en een esthetisch ontwerp.

Makkelijk bevestigen zonder gereedschap

Het voorspatbord is 32 cm breed, 12 cm hoog en weegt slechts 277 gram. Met de Quick Release-klem kun je het voorspatbord snel en gemakkelijk bevestigen aan je voorvork, zonder gereedschap. Het voorspatbord kan worden aangepast aan verschillende voorvorkdiameters dankzij het verstelbare systeem. Daarnaast is het voorspatbord voorzien van een speciaal EVA (Ethyleenvinylacetaat)-schuim, wat sterk genoeg is om schokken te absorberen en tegelijkertijd waterdicht is.

Met de Topeak Defender XC1 Voorspatbord zorg je ervoor dat je fiets en kleding in optimale staat blijven tijdens fietsritten door modder en vuil. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, eenvoudig te bevestigen en past op verschillende voorvorkdiameters.

Extra informatie

Barcodes

4712511830842

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Voorspatbord Defender XC1 - Uitstekende Bescherming voor Off-Road Cycling