TOPEAK Voorspatbord Defender M1 voor 27.5-29 inch | Perfecte Bescherming voor Jouw Bike

20,50

Het Topeak Voorspatbord Defender M1 is een stevig, weerbestendig voorspatbord met een aluminium en polycarbonaatconstructie, speciaal ontwikkeld voor mountainbikes met wielen tussen de 27.5 en 29 inch. Het voorspatbord, dat perfect aansluit bij de vorm van de framebuis, biedt een grote bescherming tegen modder, steentjes en andere vuiligheid, waardoor het de levensduur van je fiets verlengt. Daarnaast is er ook aan de veiligheid gedacht door middel van reflecterende details die je zichtbaarheid in het verkeer verhogen.

Artikelnummer: topeak-voor-spatbord-defender-m1-27,5-29 Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Voorspatbord Defender M1

Het Topeak Voorspatbord Defender M1 is een robuuste en stevig voorspatbord dat is ontworpen om de voorwielen van mountainbikes met wielmaten tussen 27.5 inch en 29 inch af te schermen. Het spatscherm is gemaakt van sterk en licht polycarbonaat. Het materiaal is veerkrachtig en bovendien water- en schokbestendig.

Het EZ-Mount-systeem maakt het mogelijk om de guard snel en eenvoudig aan de voorvork te bevestigen, voor een stevige en stabiele montage. De geïntegreerde mudguard biedt een uitstekende weersbescherming en zorgt ervoor dat er geen modder, rommel of ander vuil op het frame en tegen de benen belandt.

Passend in de meeste balhoofden

Bovendien is de Defender M1 compatibel met de meeste balhoofden op de markt, waardoor hij in verschillende frames en modellen kan worden gebruikt. Bovendien heeft het spatscherm verstelbare bochten en kan hij ook worden afgesteld om maximaal comfort te bieden.

Als je op zoek bent naar een krachtig, duurzaam en functioneel voorspatbord voor je mountainbike, dan is de Topeak Voorspatbord Defender M1 een uitstekende keuze. Het biedt uitstekende bescherming tegen de elementen, is makkelijk aan te passen aan verschillende balhoofden en wielmaten.

Extra informatie

Barcodes

4712511833164

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Voorspatbord Defender M1 voor 27.5-29 inch | Perfecte Bescherming voor Jouw Bike