TOPEAK Vloerpomp Joeblow Sport 2stage – De Beste Pomp voor Intensief Sportgebruik

99,95

De TOPEAK Vloerpomp Joeblow Sport 2stage is een krachtige en duurzame pomp die geschikt is voor de meeste fietsbanden. Het heeft een drukregelaar met twee stadia.

Artikelnummer: topeak-vloerpomp-joeblow-sport-2stage Categorie:

TOPEAK Vloerpomp Joeblow Sport 2stage

De TOPEAK Vloerpomp Joeblow Sport 2stage is een hoogwaardige, professionele vloerpomp die ontworpen is om je banden rap en gemakkelijk op te pompen. Met deze pomp kun je banden tot een druk van 11 bar oppompen. De vloerpomp is voorzien van een slim ‘TwinHead’ systeem waarmee je tussen Presta en Schrader-ventielen kan wisselen. Dit systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft na te denken of je de juiste adapter moet gebruiken als je gaat pompen.

De duurzame staalconstructie met luchtkamer-dop zorgt ervoor dat deze pomp stabiel blijft staan terwijl hij in gebruik is. Daarnaast beschikt de pomp over een grote manometer aan de bovenkant waarmee je precies kunt aflezen hoeveel druk er in de band zit, wat ideaal is voor het afstellen van racefietsbandenspanningen. Kortom, de Topeak Joe Blow Sport 2Stage floor pump is perfect voor het opblazen en afstellen van bandendrukken, ook bij professioneel gebruik.

Extra informatie

Gewicht 2,32 kg
Barcodes

4710069687444

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Ik heb een vraag over de…: TOPEAK Vloerpomp Joeblow Sport 2stage - De Beste Pomp voor Intensief Sportgebruik