TOPEAK Team 500 ml Bidon | Perfect voor Sportdrankjes

5,50

De Topeak Team 500 ml Bidon is een duurzame, robuuste bidon gemaakt van hoogwaardig HDPE-materiaal. Het is 100% recyclebaar en heeft een luchtdichte schroefdop om je drank fris te houden. De grote opening maken het vullen en reinigen gemakkelijk. Hij heeft ook een comfortabele grip en een kleurrijk ontwerp dat ervoor zorgt dat je goed gezien wordt op de weg.

TOPEAK Team 500 ml Bidon

De Topeak Team 500 ml Bidon is een stevige en duurzame bidon die speciaal is ontworpen voor het harde werk van de competitieve fietser. Deze bidon is gemaakt van hoogwaardig polyethyleen dat bestand is tegen uitdroging, doorzetting en schade. Het materiaal voelt zacht aan en is lekvrij, waardoor het gemakkelijk te reinigen is met een vochtig doekje of de afwas.

Eenvoudig afsluitbaar

De Topeak Team 500 ml Bidon heeft een grote opening aan de bovenkant die goed afsluitbaar is met de bijgeleverde dop. De dop heeft twee openingen; een groot gat aan de bovenkant voor makkelijk drinken tijdens het fietsen, en kleiner gat aan de onderkant om lucht toe te laten terwijl je drinkt. De dop is ook verstelbaar; hiermee kun je kiezen hoeveel druk er op de fles staat terwijl je drinkt.

Makkelijk vasthouden

Het handvat van de Topeak Bidon Team 500 ml is gemaakt van zacht rubber dat comfortabel in je hand ligt. Het maakt het gemakkelijk om mee te nemen tijdens wedstrijden of training. De bidon kan ook worden bevestigd met behulp van elastische bandjes in een bidonhouder (niet inbegrepen). Deze bidon heeft een capaciteit van 500 ml, waardoor je genoeg water kunt meenemen op lange tochten.

Extra informatie

Gewicht 60 kg
Barcodes

4260477064813

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model