Aanbieding!

TOPEAK Super Chain Tool Kettingpons voor Professioneel Gebruik

9,55

De TOPEAK Super Chain Tool Kettingpons is een veelzijdig en multifunctioneel gereedschap dat perfect is voor het aanbrengen, verwijderen en aanpassen van fietskettingen. Het is gemaakt van stevig materiaal voor langdurig gebruik en wordt geleverd met extra accessoires zoals Pins, Link Plate Groover/Riveter en een afneembare peesvork. Met dit gereedschap kun je moeiteloos verschillende soorten kettingen instellen en repareren.

Artikelnummer: topeak-kettingpons-super-chain-tool Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Super Chain Tool Kettingpons

De Topeak Super Chain Tool Kettingpons is een hoogwaardige, robuuste en duurzame kettingpons die geschikt is voor het verwijderen en monteren van de meeste kettingen. De tool is gemaakt van hard staal dat bestand is tegen slijtage. Het stevige ontwerp garandeert een lange levensduur. De tool heeft twee verschillende maten die geschikt zijn voor 6/7/8-speed-kettingen van Shimano, Sram en Campagnolo.

Anti-slip

Het handvat is ontworpen met anti-slip grip om je handen te beschermen tijdens het gebruik. Ook zit er bij de tool een extra koppeling voor derde partij kettingen zoals KMC, SRAM of Wippermann Connex. Het biedt ook toegang tot moeilijk bereikbare punten, wat het mogelijk maakt om je fietsketting gemakkelijk aan te passen op lengte of te vervangen. Met deze superieure tool kun je je ketting verwijderen, repareren of vernieuwen zonder problemen.

Extra informatie

Gewicht 70 kg
Barcodes

4712511823189

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Grijs

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Super Chain Tool Kettingpons voor Professioneel Gebruik