TOPEAK Spatbordset Defender XC1 en XC11 voor 29 inch | Perfect voor Off-Road Rijden

69,95

Deze Topeak Spatbordset Defender XC1 en XC11 is een robuuste set spatborden speciaal ontworpen voor 29 inch fietsen. Het biedt je een optimale bescherming tegen water, modder en steentjes en is gemaakt van sterk polypropyleen materiaal. Het is gemakkelijk te monteren en is compatibel met de meeste 29 inch fietsmodellen.

Artikelnummer: topeak-spatbord-set-defender-xc1pxc11-29inch Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Spatbordset Defender XC1 en XC11

De Topeak Spatbordset Defender XC1 en XC11 is een geweldige oplossing voor een 29 inch mountainbike. De set bestaat uit twee spatborden die je aan de voorkant van je fiets bevestigt. De spatborden zijn gemaakt van gehard en verstevigd nylon, waardoor ze extra stevig zijn. Daarnaast zijn ze resistent tegen schokken en slijtage.

De achterkant

Het achterste Defender XC11 spatbord heeft een breed ontwerp met een maximale bescherming tegen water, modder en ander vuil van de weg. Het is voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem dat de lucht over het bord verdeelt en vervolgens naar buiten wordt geblazen, waardoor een schonere rit wordt gewaarborgd. De spatborden zijn ontworpen met een flexibele bovenkant, waardoor het gemakkelijk is om deze te passen aan de draagarmen van je fiets.

De voorkant

Vervolgens bevestig je de voorkant van de Defender XC1 met een stevige klem, waardoor hij goed en stevig zit. Het ontwerp van dit spatbord biedt meer bescherming aan de bovenkant, waardoor modder, stenen, insecten en andere troep die je veiligheid in gevaar kunnen brengen, worden afgehouden. Bovendien heeft het spatbord ook een geschikte afmeting om op elk type 29 inch fiets te passen.

Kortom, de Topeak Spatbordset Defender XC1 en XC11 is een perfecte oplossing voor al je beschermingsbehoeften als je op jouw 29 inch mountainbike. Dit spatbordset bied optimaal comfort en veiligheid met behoud van hoge prestaties.

Extra informatie

Barcodes

4712511832327

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Spatbordset Defender XC1 en XC11 voor 29 inch | Perfect voor Off-Road Rijden