TOPEAK Spatbordset Defender RC1 en RC11 | Stootvast & Weerbestendig

35,95

Deze TOPEAK Spatbordset Defender RC1 en RC11 bestaat uit twee spatborden die via een quick release-systeem eenvoudig aan de fiets te bevestigen zijn. De spatborden bieden goede bescherming tegen modder en water, waardoor je droog blijft en schoon rijdt. De spatborden hebben een extra brede ontwerp dat meer bescherming biedt dan andere spatborden voor banden tot 25 mm. Ze zijn licht van gewicht en gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lange tijd meegaan.

Artikelnummer: topeak-spatbord-set-defender-rc1prc11 Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Spatbordset Defender RC1 en RC11

De Topeak Spatbordset Defender RC1 en RC11 is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar optimale bescherming tegen modder, regen en ander vuil. De set bestaat uit twee spatborden; de RC1 voor de voorkant en de RC11 voor de achterkant. Beide spatborden zijn gemaakt van topkwaliteit plastic dat sterk, duurzaam en weersbestendig is.

Makkelijk monteren

Zowel de RC1 als de RC11 spatborden zijn gemakkelijk te monteren door middel van de universele quick release bevestigingsbeugel. Met behulp van deze montage kun je de klem van de achterkant of voorkant afstellen om ervoor te zorgen dat de spatborden stevig op hun plaats blijven zitten.

Met de Topeak Spatbordset Defender RC1 en RC11 ben je altijd beschermt tegen modder, regen en ander vuil tijdens het fietsen. De spatborden zijn gemakkelijk te monteren, stevig en weersbestendig. Ideaal voor iedere fietsliefhebber!

Extra informatie

Barcodes

4712511830880

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Spatbordset Defender RC1 en RC11 | Stootvast & Weerbestendig