TOPEAK Spatbordset Defender M1 en XC11 voor 29 inch – Perfect voor alle Weersomstandigheden

46,50

Deze TOPEAK Spatbordset Defender M1 en XC11 is ontworpen voor 29 inch fietsen. Het spatbord is licht van gewicht en gemaakt van duurzaam materiaal. Het biedt bescherming aan de bestuurder tegen modder, water en andere elementen. De set wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en hardware voor eenvoudige installatie, waardoor het perfect is voor iedereen die op zoek is naar betere bescherming op de weg.

Artikelnummer: topeak-spatbord-set-defender-m1-xc-29inch Categorie:
Pagina Delen:

TOPEAK Spatbordset Defender M1 en XC11

De TOPEAK Spatbordset Defender M1 en XC11 voor 29 inch wielen, is een uitstekende keuze voor als je op zoek bent naar robuuste spatborden. De Defender M1 en XC11 zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om hard tegen weer, regen en modder te weerstaan. De spatborden zijn extreem sterk en duurzaam voor een grote bandendiameter (29 inch).

Stevige montage

Het heeft een stevige montage aan de achterkant van de fiets waardoor je geen losse onderdelen meer hoeft te verzamelen onderweg. Het gaas onderaan de spatborden maakt dat veel stof en water wordt geblokkeerd tijdens de rit. Daarnaast is de Defender M1 ook voorzien van reflectoren voor optimale zichtbaarheid in het donker.

Bovendien is het eenvoudig te monteren. Met deze combinatie van kwaliteit en veelzijdigheid is deze Topeak Spatbordset Defender M1 en XC11 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en functioneel spatbordensysteem voor hun 29-inch fiets.

Extra informatie

Barcodes

4712511833157

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Spatbordset Defender M1 en XC11 voor 29 inch - Perfect voor alle Weersomstandigheden