TOPEAK Road Morph L met Manometer: Beste minipomp voor Fietsers

44,95

De TOPEAK Road Morph L met Manometer is een krachtige en lichtgewicht pomp met een veelzijdige, universele montage. Het heeft de unieke T-handle en Mano technologie die de gebruiker in staat stelt om het meest optimale comfort te ervaren tijdens het opblazen van banden. De high pressure gauge maakt het mogelijk om tot 11 bar druk te bereiken zodat je altijd zorgeloos op pad kunt gaan.

Artikelnummer: topeak-minipomp-road-morph-l-p-mano Categorie:

TOPEAK Road Morph L met Manometer

De Topeak Road Morph L met Manometer is een hoogwaardige, veelzijdige pomp die ideaal is voor het gebruik onderweg. Het is een universele oplossing voor het opbouwen en onderhouden van bandendruk, die zowel geschikt is voor mountainbikes als racefietsen. Deze duurzame en professionele fietspomp biedt een comfortabele grip met de T-handgreep, waardoor je jouw luchtdruk moeiteloos kunt aanpassen. De manier waarop de greep eruit ziet en voelt maakt het mogelijk om met één hand te bedienen. Daarnaast is deze fietspomp uitgerust met een geïntegreerde drukmeter, die nauwkeurig de juiste luchtdruk levert voor elke type band.

Twee ventiel soorten

Bovendien wordt het geleverd met twee verschillende ventiel adapters (Presta & Schrader), waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar verloren adapters of moet wisselen tussen verschillende types ventieladapters als je meerdere fietstypen bezit. Voor het transport is er ook rekening gehouden; je kunt hem gemakkelijk in- en uitklappen, dus hij past perfect in elke tas of bagagerek.

Kortom, de Topeak Road Morph L + Mano maakt pompplezier mogelijk door zijn robuustheid, functionaliteit en comfort – hij biedt alles wat je nodig hebt om je bandendruk perfect te regelen!

Extra informatie

Gewicht 0,31 kg
Barcodes

4712511823554

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: TOPEAK Road Morph L met Manometer: Beste minipomp voor Fietsers