Topeak Reparatieset voor Joe Blow Sprint Pomp

5,50

De Topeak Reparatieset voor Joe Blow Sprint Pomp biedt al het benodigde voor het onderhouden en repareren van de Joe Blow Sprint fietspomp. De set is geschikt voor het onderhouden en repareren van alle Joe Blow Sprint-pompmodellen.

Artikelnummer: topeak-rep-set-joe-blow-sprint Categorie:

Topeak Reparatieset voor Joe Blow Sprint Pomp

De Topeak reparatieset voor Joe Blow Sprint pomp is de perfecte oplossing om je Joe Blow Sprint pomp weer in een oogwenk up-to-date te maken. Deze reparatiemiddelen zijn speciaal ontwikkeld en gefabriceerd om te helpen bij het repareren van verschillende problemen waar je mee te maken kunt krijgen tijdens het gebruik van de Joe Blow Sprint pomp.

Verschillende onderdelen

De kit bevat verschillende onderdelen, zoals een ventieladapter, luchtslang, flexibele slang en meer, die allemaal gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en dat lang meegaat. De ventieladapter helpt bij het aansluiten van de luchtslang, terwijl de flexibele slang de luchtdruk regelt wanneer deze wordt aangesloten.

De Topeak reparatieset is zeker de moeite waard om de prestatie van de Joe Blow Sprint pomp te verbeteren, wat resulteert in een betere prestatie. Als je problemen ondervindt met je Joe Blow Sprint pomp of als je eenvoudigweg op zoek bent naar onderdelen om het te upgraden, dan is deze set absoluut een goede investering!

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Barcodes

4712511828030

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: Topeak Reparatieset voor Joe Blow Sprint Pomp