TOPEAK Redlite Achterlicht – Veilig Fietsen in het Donker

14,95

De Topeak Redlite Achterlicht is een veiligheid product dat volledige zichtbaarheid biedt dankzij de twee ultra heldere SMT LED’s. De lichten knipperen op verschillende patronen, waardoor je altijd goed gezien wordt in het verkeer. Het installeren van de achterlicht is eenvoudig en hij is licht van gewicht. De lange levensduur batterijen bieden maximaal 70 uur branduren.

Artikelnummer: topeak-achterlicht-redlite-2-batterij Categorie:

TOPEAK Redlite Achterlicht (2 Batterijen)

Het Topeak Redlite Achterlicht is een betrouwbaar, robuust achterlicht die je veiligheid verhoogt tijdens het fietsen in de avond of ‘s nachts. Het huis van de lamp is gemaakt van hoogwaardig staal waardoor het sterk en bestand is tegen schokken en weersinvloeden. Daarnaast zorgen de LED-verlichting en de zes verschillende knipperende modi ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent op straat. Het licht wordt geleverd met een CR2032 batterij voor maximaal 70 uur continu licht, afhankelijk van welke modus je gebruikt.

Achterlicht met een zoemer

Het Redlite 2 Achterlicht heeft ook een speciale functie om je fiets onmiddellijk te vinden als je hem kwijtraakt, dankzij de zoemerknop aan de onderkant van het licht dat laag frequent geluid genereert wanneer ingeschakeld. Het lampje is duurzaam en waterbestendig volgens IPX-5 norm, wat betekent dat hij kan overleven in regenachtige omstandigheden.

De montage is ook heel eenvoudig: bevestig hem gewoon met behulp van de kliksysteem met sleutel op elke standaard stuurpen of bagagedrager. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare achterlamp voor ‘s nachts of in donkere omgeving, dan is de Topeak Redlite 2 Batterij Achterlicht precies wat je nodig hebt. Met zijn veelzijdigheid en superieure kwaliteit garandeert hij optimale veiligheid bij elke rit.

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Barcodes

4712511824759

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Ik heb een vraag over de…: TOPEAK Redlite Achterlicht - Veilig Fietsen in het Donker