TOPEAK Ratchetrocket Lite DX+ – Professionele Multitool voor Fietsonderhoud

46,95

De Topeak RatchetRocket Lite DX+ is een multifunctionele fietsreparatietool met zes verschillende maten inbussleutels, een kettingpinuitsteker, twee schroevendraaiers en een universeelle tas. De tool is klein en ligt goed in de hand waardoor je gemakkelijk en snel je fiets onderhoudt of repareert. Het gewicht is slechts 144 gram.

Topeak Ratchetrocket Lite DX+

De Topeak Ratchetrocket Lite DX+ is een kleine, lichtgewicht ratchet gereedschapset die perfect is voor het aandraaien van kleine schroeven en bouten. Het gereedschap biedt een combinatie van comfort, prestaties en duurzaamheid. De Ratchetrocket Lite Dx+ is gemaakt van CNC-gefreesd aluminium dat sterk genoeg is om jarenlang mee te gaan. Het gereedschap bevat 20 verschillende bits met een kogelgedraaide ratchetaandrijving, zodat u kindersloten kunt verwijderen of monteren, evenals andere fietsonderdelen zoals remblokken en derailleurs. Het heeft ook twee lange bits (1/2″ en 3/4″) die meestal worden gebruikt voor het afstellen van de bottom bracket.

Comfortabel in de hand

De Topeak Ratchetrocket Lite Dx+ voelt zeer comfortabel aan in de hand dankzij de geribbelde grip op de handgreep, terwijl de snelle veer-assistentie ervoor zorgt dat je minder energie nodig hebt om schroeven of bouten vast te draaien of los te maken. De geïntegreerde magnetische bitopslag houdt alle bits veilig op hun plaats wanneer ze niet in gebruik zijn. Kortom, als u op zoek bent naar een compacte ratchetgadget voor algemene reparatiewerkzaamheden aan uw fiets, dan is de Topeak Ratchetrocket Lite Dx+ een perfecte keuze. Met veel verschillende bitopties en geribbelde handgreep biedt dit gereedschap optimale prestaties en duurzaamheid.

Extra informatie

Gewicht 0,24 kg
Barcodes

4710069682623

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur