Topeak MTB Achterspatbord Defender M2: Uitstekende Bescherming voor Uw Fiets tegen Modder

24,95

Het Topeak MTB Achterspatbord Defender M2, is een uitstekende optie als alternatief voor de meer traditionele SKS X-Tra 3-spatborden. Het biedt optimale stevigheid en bescherming van de fiets tegen zand, modder, water en andere elementen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal met een modulair ontwerp dat gemakkelijk te installeren en af te nemen is. De plaat kan worden afgesteld om het licht te laten passen of verwijderd worden als extra bescherming nodig is.

Artikelnummer: topeak-achter-spatbord-defender-m2-atb Categorie:
Pagina Delen:

Topeak MTB Achterspatbord Defender M2 29 inch

De Topeak Defender M2 MTB is een innovatief achterspatbord voor mountainbikers. Het spatbord is ontworpen als alternatief voor het SKS X-TRA3 en is gemaakt van ultrasterk en duurzaam polypropyleen. Hierdoor is het spatbord bestand tegen alle weersomstandigheden en harde ritten.

Het spatbord is 6,5 inch breed en biedt ruimte aan de meeste 29er cross country banden. Het spatbord beschermt je rug, benen en fiets van smerige modder en waterafstotende plassen.

Reflectoren

Daarnaast is de Topeak MTB Achterspatbord Defender M2 29 inch voorzien van twee reflectoren die je zichtbaarheid in het verkeer verbeteren. De montage is eenvoudig, het spatbord past op bijna alle standaard achtervorken.

Door de lage profielontwerp kan het spatbord makkelijk worden verwijderd als je deze niet nodig hebt. Tot slot is het spatbord verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, goud en rood om aan je persoonlijke smaak te voldoen.

Extra informatie

Barcodes

4712511825107

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Topeak MTB Achterspatbord Defender M2: Uitstekende Bescherming voor Uw Fiets tegen Modder