Topeak Mountainbike Voorspatbord Defender M1 met QR voorvorkbevestiging

20,50

De Topeak Mountainbike Voorspatbord Defender M1 is een met Quick Release bevestiging uitgerust voorspatbord voor mountainbikes. Het voorspatbord is te gebruiken op de voorvork van je fiets en is compatibel met 19,6mm en 26mm gaten. Het voorspatbord beschermt je voorderailleur en biedt ook extra stevigheid aan de voorvering op de fiets.

Artikelnummer: topeak-voor-spatbord-defender-m1-atb Categorie:
Pagina Delen:

Topeak Mountainbike Voorspatbord Defender M1

Het Topeak voorspatbord Defender M1 MTB is een zeer stevig voorspatbord dat is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het is afgewerkt met een stoere, matte zwarte kleur die geschikt is voor elk type fiets. Het voorspatbord is geschikt voor de meeste MTB’s. Het Topeak voorspatbord Defender M1 MTB is eenvoudig te bevestigen dankzij de Quick Release vorkbevestiging met adapterbus, waardoor je het voorspatbord perfect kunt passen op 19.6mm en 26mm gaten.

Veilige reflector

De Defender M1 MTB heeft ook een geïntegreerde reflector, waardoor je in het donker goed zichtbaar bent. Het Topeak voorspatbord biedt niet alleen betere zichtbaarheid in het donker, maar beschermt je ook tegen regen en wind. Dit voorspatbord is ideaal voor iedereen die comfort en veiligheid wil tijdens het fietsen.

Extra informatie

Barcodes

4712511825121

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart/grijs

Model

Een vraag stellen over dit product: Topeak Mountainbike Voorspatbord Defender M1 met QR voorvorkbevestiging