Topeak Mondopack Hydro Zadeltas: Superieur Comfort & Veelzijdige Opbergmogelijkheden

49,95

De Topeak Mondopack Hydro Zadeltas is een innovatieve zadeltas voor fietsen die de perfecte combinatie aanbiedt tussen functionaliteit en stijl. Deze zadeltas heeft een verstelbare riem met kliksluiting, een grote hoofdvak met twee kleinere binnenvakken en een waterfleshouder aan de zijkant. Het is ook waterbestendig en licht van gewicht. De Mondopack Hydro biedt meer dan voldoende ruimte om essentiële items zoals snacks, reparatiesets, sleutels en telefoons mee te nemen op de fiets!

Artikelnummer: topeak-zadeltas-mondopack-hydro Categorie:
Pagina Delen:

Topeak Mondopack Hydro Zadeltas

De Topeak Mondopack Hydro zadeltas is een zadeltas met een geïntegreerd drinkreservoir, perfect voor de fanatieke fietser. Met een capacity van 0,75 liter heb je genoeg ruimte om water of andere dranken mee te nemen tijdens lange tochten. De Mondopack Hydro is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam nylon materiaal en heeft een stevige rits voor eenvoudig openen en sluiten. Het reservoir heeft ook een uniek ontwerp dat maakt dat water niet kan lekken of opspatten tijdens het fietsen.

Eenvoudig te bevestigen

Het is ook gemakkelijk om de Mondopack Hydro aan de fiets te bevestigen dankzij de Tweezijdige V-Clip-montage. U hoeft alleen de clip aan je zadelpen te bevestigen en je bent klaar om te gaan! Er zijn twee compartimenten in de zadeltas waardoor je al je essentiële items zoals sleutels, portemonnee of telefoon kunt organiseren. De naadloze afwerking van nylon en siliconenmateriaal biedt bovendien extra bescherming tegen waterinfiltratie.

Zichtbaarheid in het donker

Tot slot is er nog de reflecterende webbing op de buitenzijde die je extra zichtbaarheid geeft tijdens donkere dagen of avondritten. Kortom, door al deze functies biedt Topeak Mondopack Hydro alle functionaliteit die je nodig hebt voor jouw avonturen op de fiets!

Extra informatie

Barcodes

4712511826777

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: Topeak Mondopack Hydro Zadeltas: Superieur Comfort & Veelzijdige Opbergmogelijkheden