TOPEAK JoeBlow SPRINT – Professionele Fietspomp voor Snel en Eenvoudig Gebruik

69,95

De Topeak JoeBlow SPRINT is een professionele fiets pomp met een hoge druk die zorgt voor snelle en eenvoudige gebruik. Hij heeft een stevige aluminium constructie, verstelbare drukschakelaar en een extra lange slang. Daarnaast beschikt hij over een krachtigere turbo technologie waardoor je band binnen no-time op de juiste druk is.

Artikelnummer: topeak-vloerpomp-joeblow-sprint Categorie:

TOPEAK Joeblow SPRINT

De TOPEAK JoeBlow SPRINT is een professionele fietspomp voor snelle en eenvoudige gebruik. Het heeft een groot vermogen en is gemaakt van stevig materiaal, waardoor deze nu al jarenlang meegaat. Met deze pomp kun je de bandendruk van je fiets moeiteloos aanpassen. Hij is voorzien van een hoogwaardige staalconstructie met dubbelwandige cilinder die je makkelijk aanduwt. Hierdoor wordt er geen druk op het ventiel geplaatst wanneer de pomp wordt gebruikt, wat betekent dat hij superieure prestaties levert.

Druk aflaten

Deze fietspomp is ook uitgerust met een hoge drukknop, waarmee je druk kunt aflaten. Daarnaast heeft hij ook een speciale ventieladapter die maar liefst twee soorten ventielen kan bedienen: Presta- en Schraderventielen. De ergonomische handgreep zorgt voor extra comfort tijdens het pompen. Kortom, met de TOPEAK Joeblow SPRINT haal je echt topkwaliteit in huis!

Extra informatie

Gewicht 1,8 kg
Barcodes

4712511823448

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: TOPEAK JoeBlow SPRINT - Professionele Fietspomp voor Snel en Eenvoudig Gebruik