Topeak JoeBlow Sport III Vloerpomp – Professionele Kwaliteit voor Uw Fietsbanden.

49,95

De Topeak JoeBlow Sport III vloerpomp is een betrouwbare en veelzijdige pomp met een hoge drukcapaciteit die voornamelijk gebruikt wordt voor mountainbikes maar ook voor andere soorten fietsen. Het beschikt over een groot diameter-cilinder en een stevige steel voor extra kracht, waardoor het makkelijk wordt om de banden moeiteloos op te pompen. De pump bevat ook een stevige glijmof en een drukschakelaar om gemakkelijk te schakelen tussen hoge- en lage druk.

Uitverkocht

Topeak JoeBlow Sport III Vloerpomp

De Topeak JoeBlow Sport III is een hoogwaardige vloerpomp die uw fietsbanden snel en eenvoudig kan oppompen. Dit unieke model is speciaal ontworpen voor het makkelijk en gemakkelijk opblazen van fietsbanden.

Stevig

De stevige steel zorgt voor een stevige en betrouwbare grip, waardoor je veilig kunt pompen. Bovendien is de steel voorzien van knoppen waarmee je de luchtstroom kunt aanpassen, waardoor je de lucht naar de juiste druk kunt aanpassen. Deze pomp is ook voorzien van een drukregelaar en een precisie-drukmeter, zodat je precies kunt zien wat de actuele druk van de band is.

Hoge kwaliteit

De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De aluminium standaard is uiterst stevig en bestand tegen schokken en stoten, waardoor de pomp lang meegaat. De vloerpomp is ook uitgerust met een unieke DualHead-inflatieknop, die het mogelijk maakt om banden met beide soorten ventielen te verzorgen, inclusief Presta- en Schrader-ventielen.

Kortom

Met de Topeak JoeBlow Sport III vloerpomp kun je gemakkelijk en snel de druk van je fietsbanden controleren en regelen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de pomp lang meegaat en hij is uitgerust met testers, waardoor je altijd precies weet wat de druk is.

Extra informatie

Barcode

4712511840353

Merk