Topeak JoeBlow Sport Digital – De Meest Precieze Vloerpomp

89,95

De Topeak JoeBlow Sport Digital is een professionele, stevige vloerpomp met een hoog rendement die wordt aangedreven door een digitale motor. Het stijlvolle design bevat een extra groot, leesbaar LCD-display waarmee je de exacte druk kunt aflezen. Deze pomp is geschikt voor het oppompen van alle soorten fietsbanden en biedt verschillende opblaasstanden, zoals maximale druk of snelle opblazen. Dankzij de stevige steel en rubber voetplaat is deze pomp gemakkelijk in gebruik en ideaal voor thuisgebruik.

Artikelnummer: topeak-vloerpomp-joeblow-sport-digital Categorie:

Topeak JoeBlow Sport Digital

De Topeak JoeBlow Sport Digital Vloerpomp heeft een goed afleesbare drukmeter is midden op de pompbuis geplaatst en geeft nauwkeurig de bandenspanning weer tot een maximale druk van 160 psi/11 bar. De hamervormige TwinHead DX5 pompkop heeft een extra lange slang die niet in de knoop raakt en genoeg lengte biedt om elk ventiel te bereiken. Dankzij de solide stalen pompbuis, brede stalen pompvoet en ergonomisch gevormd handvat kun je in een handomdraai je banden op spanning zetten.

Gewicht: 1,8Kg. Volume per slag: 318CC. Afmeting: 68×25,4x18cm. Materiaal: Staal. Capaciteit: 160 psi – 11 bar. Unit: psi, bar, kg/cm2. Kleur: Geel. TJB-PRO-DG

Extra informatie

Gewicht 1,88 kg
Barcodes

4710069687437

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Topeak JoeBlow Sport Digital - De Meest Precieze Vloerpomp