TOPEAK JoeBlow Mountain X Vloerpomp: Professionele & Krachtige Pomp voor Uitstekende Prestaties!

79,95

De Topeak Joeblow Mountain X vloerpomp is een professioneel en krachtig pompje dat uitstekende prestaties levert. Het heeft een verbeterde JoeBlow Twinhead-connector, waardoor deze geschikt is voor alle soorten ventielen. Met de krachtige XC drukknop lever je tot maar liefst 160 psi, waarmee je ook de stijfste banden mee oppompt. De geavanceerde stabiliteitsSystem en ergonomische handgreep maken het extra comfortabel.

TOPEAK JoeBlow Mountain X Vloerpomp

De TOPEAK JoeBlow Mountain X Vloerpomp is een professionele en krachtige pomp met uitstekende prestaties. Deze vloerpomp is ideaal voor het oppompen van mountainbikes, racefietsen, BMX-fietsen en stadsfietsen. Het heeft een extreem lange levensduur dankzij de hoogwaardige aluminium constructie en de verwisselbare/vervangbare onderdelen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk meeneemt op reis of naar het werk.

Ergonomisch

De Topeak Joeblow Mountain X Vloerpomp is uitgerust met een Ergo-T-grip aan de bovenkant, waardoor je moeiteloos de druk in de band kunt regelen terwijl je staat. Daarnaast is hij ook uitgerust met een innovatieve Smarthead (dubbelzijdig) luchtslang die past op alle luchtkleppen, waardoor je ze snel en gemakkelijk kunt bedienen.

Robuust

Het frame van de Topeak Joeblow Mountain X Vloerpomp is gemaakt van robuust aluminium dat bestand is tegen schokken en corrosie, terwijl het grote voetpedaal ervoor zorgt dat hij stevig blijft staan tijdens het gebruik. Bovendien heeft hij ook een drukmeter om nooit over te pompen of onder te pompen. Al met al biedt deze kwaliteitsvolle vloerpomp alles wat nodig is om je band op de juiste spanning te houden, zodat je veilig en comfortabel kunt rijden!

Extra informatie

Gewicht 2,42 kg
Barcodes

4710069681657

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model