TOPEAK Joeblow Mountain Fietspomp – Superkrachtig en Betrouwbaar voor Mountainbikers

59,95

De TOPEAK Joeblow Mountain Fietspomp is een krachtige en betrouwbare pomp oplossing voor alle mountainbikers. Deze pomp heeft een hoog volume cilinder dat tot 6 bar druk aankan. Het innovatieve ontwerp met dubbelwandige constructie zorgt ervoor dat deze pomp licht van gewicht is, maar toch stevig genoeg om tegen wat stoten te kunnen. Bovendien is er een groot display aanwezig waarmee je gemakkelijk de druk in de band kunt bepalen.

Artikelnummer: topeak-vloerpomp-joeblow-mountain Categorie:
Pagina Delen:

Topeak Joeblow Mountain Fietspomp

De Topeak Joeblow Mountain Fietspomp is een super krachtige en betrouwbare fietspomp speciaal voor MTB rijders. Deze hoogwaardige, professionele luchtcompressor heeft een stevig frame waarmee het mogelijk is om de banden van je fiets gemakkelijk op te pompen. Het is uitgerust met een aluminium cilinder met zeer precieze manometer waarmee je de druk van de band nauwkeurig kunt aanpassen. Het apparaat biedt ook een tal van andere voordelen zoals een extra blaasstuk met platte en schuine boutadapters, een grote makkelijk afleesbare drukmeter.

Duurzame constructie

Daarnaast beschikt het ook over duurzame constructie voor extra sterkte en duurzaamheid, evenals rubberen voetjes om de pomp stabiel te houden tijdens het pompen. Kortom, als je op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare luchtpomp speciaal ontworpen voor MTB-toepassingen, dan biedt de Topeak Joeblow Mountain Fietspomp precies wat je nodig hebt!

Extra informatie

Barcodes

4712511824469

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: TOPEAK Joeblow Mountain Fietspomp - Superkrachtig en Betrouwbaar voor Mountainbikers